fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Garcia anuncia la imminent posada en marxa del Consell Econòmic Empresarial de l’Alcora

Garcia anuncia la imminent posada en marxa del Consell Econòmic Empresarial de l’Alcora

L’objectiu és unir forces i treballar de forma coordinada amb el sector empresarial-industrial de l’Alcora per tirar endavant iniciatives beneficioses pare el municipi i els seus veïns

L’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia, ha anunciat la imminent posada en marxa del Consell Econòmic Empresarial de l’Alcora. Una iniciativa amb la qual el Govern municipal persegueix afavorir el contacte, el diàleg i la cooperació amb el sector empresarial- industrial del municipi, de gran importància per a l’impuls i la dinamització de l’economia local.

En paraules del primer edil, l’objectiu és “crear un fòrum en el qual poder conèixer de primera mà les demandes i necessitats del teixit productiu de l’Alcora i treballar conjuntament i de forma coordinada en benefici del municipi i els seus veïns”.

A més, té com a finalitat “fer front comú per tal de guanyar força a l’hora de realitzar peticions quant a millores d’infraestructures, serveis, normatives, etc. davant l’administració provincial, autonòmica i estatal”.

Així mateix, Garcia destaca que aquest fòrum també servirà per a tractar un tema tan important com és l’ocupació. “Encara que en aquests últims dos anys la taxa de l’atur ha baixat a l’Alcora més de dos punts- en l’actualitat està en el 16%-, encara cal millorar molt les xifres, de fet, tenim com a objectiu que baixe del 10%”.

D’altra banda, aquesta iniciativa servirà per “crear un clima de confiança per al desenvolupament i posada en marxa d’importants projectes per al sector industrial en els quals el Govern de l’Alcora ja està treballant, com són, el nou Pla General d’Ordenació Urbana, el desbloqueig del PAI Santa, la nova subestació elèctrica, la depuradora industrial i l’actualització dels polígons industrials, entre altres.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.