fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Habitatge ofereix informaci贸 i assessorament als ciutadans en mat猫ria d’hipoteques i economia familiar

Habitatge ofereix informaci贸 i assessorament als ciutadans en mat猫ria d’hipoteques i economia familiar

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castell贸, dirigida per Ali Brancal, ha engegat un programa d’informaci贸 al consumidor davant problemes d’habitatge, sobreendeudament i hipoteques que es va iniciar dijous passat, 23 de juny, i que continuar脿 cada pen煤ltim dijous de mes fins a maig de 2017.

Aquest programa naix del contracte subscrit entre el Consistori castellonenc i Adicae CV, Associaci贸 de Bancs, Caixes i Assegurances de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’un programa relatiu a l’orientaci贸, assessorament i defensa dels drets dels ciutadans de Castell贸 en mat猫ria d’habitatge, aix铆 com ajuda i assist猫ncia en la gesti贸 de l’economia familiar. El programa d’orientaci贸 inclou tamb茅 tem脿tiques com les cl脿usules s貌l, titulitzacions hipotec脿ries i altres causes d’oposici贸 als procediments d’execuci贸 hipotec脿ria.

El programa comptar脿 amb un t猫cnic especialitzat de l’associaci贸 Adicae que atendr脿 les visites i consultes de tots els ciutadans que estiguen interessats a obtenir informaci贸 de les tem脿tiques anteriorment esmentades.

L’horari d’atenci贸 als interessats ser脿 els pen煤ltims dijous de cada mes de 16.00 a 19.00 hores en l’Oficina Municipal de l’Habitatge, en la quarta planta de l’edifici noble.

Leave a Reply

Your email address will not be published.