fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Hostaleria, oci i sectors més afectats per la covid podran començar a sol·licitar les ajudes a partir del dilluns

Hostaleria, oci i sectors més afectats per la covid podran començar a sol·licitar les ajudes a partir del dilluns

La Junta de Govern Local convocada aquest matí de manera extraordinària ha aprovat les bases de les subvencions als sectors afectats per la covid-19, que podran començar a sol·licitar-se a partir del dilluns que ve.

Es tracta de les ajudes directes a l’hostaleria, que concedirà l’Ajuntament i dotades amb 50.000 euros, i la línia de subvencions Parèntesis, del Pla Resistir de la Generalitat, que compten amb 1,2 milions per a sectors especialment afectats per les restriccions de contenció de la pandèmia, com la restauració o centres esportius.

Les bases, que es publicaran demà en el Butlletí Oficial de la Província, han eliminat el requisit d’estar al corrent de pagament amb l’Administració amb l’objectiu de facilitar l’accés a les ajudes a aquells negocis que, a conseqüència de la pandèmia, no han pogut complir amb les seues obligacions fiscals. “Hem de ser especialment sensibles amb la situació de molts negocis que habitualment compleixen escrupolosament amb el pagament dels seus impostos, però als quals la covid ha posat en la tessitura de no poder fer front a aquestes despeses. Estem en una situació excepcional i, per això, de manera extraordinària, hem treballat molt per a poder eliminar aquest requisit”, explica el regidor d’Economia, Xus Madrigal.

Per a sol·licitar les ajudes, els interessats poden demanar ja cita prèvia en el web http://citaprevia.vila-real.es, on s’ha habilitat un botó específic per a aquest servei sota l’epígraf Pla Resistir / Ajudes oci nocturn. Els tràmits es gestionaran per personal específic i dedicat en exclusiva a atendre aquestes sol·licituds.

Leave a Reply

Your email address will not be published.