fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació activa #CastellóAvança, un gran pla d’inversions municipals a dos anys dotat amb 30 milions d’euros

La Diputació activa #CastellóAvança, un gran pla d’inversions municipals a dos anys dotat amb 30 milions d’euros

És una evolució del Pla 135 que compta amb un increment biennal de cinc milions d’euros per a augmentar els nivells d’autonomia de la gestió municipal a la província.

La Diputació de Castelló posarà en marxa en 2022 el Pla #CastellóAvança, un programa d’inversions dotat amb 30 milions d’euros per a dos anys, que permetrà que els ajuntaments puguen programar i executar els seus projectes a dos anys vista, sense la pressió que genera l’obligació actual de realitzar la tramitació i les obres en un únic exercici. 

Es tractaria d’una evolució del Pla 135, programa que ja havia experimentat importants millores en els exercicis de 2020 i 2021. Si el Pla 135 suposava una inversió anual de 12,4 milions d’euros i, per tant, de 24,8 milions d’euros en dos anys, amb #CastellóAvança la dotació econòmica s’amplia en 5,2 milions d’euros fins a situar-la en 30 milions d’euros.

José Martí ha reivindicat l’eficàcia dels pressupostos de #ReactivemCastelló del present exercici de 2021, posant de manifest que «eren els comptes públics que necessitava la província en un moment històric i excepcional, per la pandèmia».

Leave a Reply

Your email address will not be published.