fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 activa #Castell贸Avan莽a, un gran pla d’inversions municipals a dos anys dotat amb 30 milions d’euros

La Diputaci贸 activa #Castell贸Avan莽a, un gran pla d’inversions municipals a dos anys dotat amb 30 milions d’euros

脡s una evoluci贸 del Pla 135 que compta amb un increment biennal de cinc milions d’euros per a augmentar els nivells d’autonomia de la gesti贸 municipal a la prov铆ncia.

La Diputaci贸 de Castell贸 posar脿 en marxa en 2022 el Pla #Castell贸Avan莽a, un programa d’inversions dotat amb 30 milions d’euros per a dos anys, que permetr脿 que els ajuntaments puguen programar i executar els seus projectes a dos anys vista, sense la pressi贸 que genera l’obligaci贸 actual de realitzar la tramitaci贸 i les obres en un 煤nic exercici. 

Es tractaria d鈥檜na evoluci贸 del Pla 135, programa que ja havia experimentat importants millores en els exercicis de 2020 i 2021. Si el Pla 135 suposava una inversi贸 anual de 12,4 milions d’euros i, per tant, de 24,8 milions d’euros en dos anys, amb #Castell贸Avan莽a la dotaci贸 econ貌mica s’amplia en 5,2 milions d’euros fins a situar-la en 30 milions d’euros.

Jos茅 Mart铆 ha reivindicat l’efic脿cia dels pressupostos de #ReactivemCastell贸 del present exercici de 2021, posant de manifest que 芦eren els comptes p煤blics que necessitava la prov铆ncia en un moment hist貌ric i excepcional, per la pand猫mia禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.