fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 aprova la concessi贸 de les ajudes de 400.000 euros per als quatre grans festivals que se celebren en la prov铆ncia

La Diputaci贸 aprova la concessi贸 de les ajudes de 400.000 euros per als quatre grans festivals que se celebren en la prov铆ncia

El Govern Provincial els distribueix entre SanSan, FIB, Arenal i Rototom en funci贸 del nombre d’assistents diaris registrats.

La Diputaci贸 ha aprovat la concessi贸 de les ajudes econ貌miques als quatre grans festivals de m煤sica que se celebren al llarg de l’any en la prov铆ncia. Mitjan莽ant quatre contractes de patrocini reglats i amb una inversi贸 global de 400.000 euros, el Govern Provincial “reafirma aix铆 el turisme de festivals com un dels grans eixos estrat猫gics del desenvolupament tur铆stic de la nostra prov铆ncia i demostra la nostra potent i decidida aposta per a refor莽ar Castell贸 com la millor terra de festivals d’Europa”.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha donat a con猫ixer les quanties que la Diputaci贸 atorgar脿 en concepte de patrocini als macroesdeveniments musicals, SanSan Festival, FIB, Arenal Sound i Rototom Sunsplash, a l’hora de “consolidar Castell贸 en el calendari musical internacional i que estes cites seguisquen exercint d’immillorable pol d’atracci贸 tur铆stic perqu猫 la m煤sica atraga visitants que gr脿cies a estes convocat貌ries descobriran una prov铆ncia 煤nica”.

Cal destacar que esta l铆nia d’ajudes impulsada pel Govern Provincial “per a fer palpable i real el suport de la Diputaci贸 a este tipus de macro esdeveniments musicals’ es realitza a trav茅s d’una s猫rie de contractes de patrocini reglats en funci贸 del nombre d’assistents diaris comptabilitzats en cadascun dels esdeveniments musicals.

D’esta manera, el repartiment entre els quatre grans festivals dels contractes de patrocini s贸n els seg眉ents: Arenal Sound (139.150 euros), FIB (121.000 euros), Rototom Sunsplash (90.750 euros) i SanSan Festival (47.795 euros).

Es tracta, tal com ha subratllat el vicepresident de Turisme, “de realitzar una inversi贸 amb una tornada immillorable sobre la prov铆ncia i el nostre teixit tur铆stic, econ貌mic i laboral. El turisme de festivals ens ha situat en el mapa a escala internacional atraient cada estiu a centenars de milers de turistes, una gran part d’ells procedents de pa茂sos com Regne Unit i Irlanda, que omplen hotels i restaurants generant innombrables oportunitats laborals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.