fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació aprova la concessió de les ajudes de 400.000 euros per als quatre grans festivals que se celebren en la província

La Diputació aprova la concessió de les ajudes de 400.000 euros per als quatre grans festivals que se celebren en la província

El Govern Provincial els distribueix entre SanSan, FIB, Arenal i Rototom en funció del nombre d’assistents diaris registrats.

La Diputació ha aprovat la concessió de les ajudes econòmiques als quatre grans festivals de música que se celebren al llarg de l’any en la província. Mitjançant quatre contractes de patrocini reglats i amb una inversió global de 400.000 euros, el Govern Provincial “reafirma així el turisme de festivals com un dels grans eixos estratègics del desenvolupament turístic de la nostra província i demostra la nostra potent i decidida aposta per a reforçar Castelló com la millor terra de festivals d’Europa”.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha donat a conèixer les quanties que la Diputació atorgarà en concepte de patrocini als macroesdeveniments musicals, SanSan Festival, FIB, Arenal Sound i Rototom Sunsplash, a l’hora de “consolidar Castelló en el calendari musical internacional i que estes cites seguisquen exercint d’immillorable pol d’atracció turístic perquè la música atraga visitants que gràcies a estes convocatòries descobriran una província única”.

Cal destacar que esta línia d’ajudes impulsada pel Govern Provincial “per a fer palpable i real el suport de la Diputació a este tipus de macro esdeveniments musicals’ es realitza a través d’una sèrie de contractes de patrocini reglats en funció del nombre d’assistents diaris comptabilitzats en cadascun dels esdeveniments musicals.

D’esta manera, el repartiment entre els quatre grans festivals dels contractes de patrocini són els següents: Arenal Sound (139.150 euros), FIB (121.000 euros), Rototom Sunsplash (90.750 euros) i SanSan Festival (47.795 euros).

Es tracta, tal com ha subratllat el vicepresident de Turisme, “de realitzar una inversió amb una tornada immillorable sobre la província i el nostre teixit turístic, econòmic i laboral. El turisme de festivals ens ha situat en el mapa a escala internacional atraient cada estiu a centenars de milers de turistes, una gran part d’ells procedents de països com Regne Unit i Irlanda, que omplen hotels i restaurants generant innombrables oportunitats laborals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.