fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 augmenta a 500.000 euros la seua inversi贸 per convertir Castell贸 com la millor destinaci贸 per gaudir dels festivals

La Diputaci贸 augmenta a 500.000 euros la seua inversi贸 per convertir Castell贸 com la millor destinaci贸 per gaudir dels festivals

Moliner presenta la nova programaci贸 a tota Europa en Fitur al costat dels directors d’Arenal, FIB, Rototom i San San.

“Potenciem encara m茅s les oportunitats d’esta estrat猫gia que ja l’any passat va generar 2.000 ocupacions i m茅s de 60 milions d’euros”

17 de gener. La Diputaci贸 de Castell贸 ha augmentat la seua inversi贸 fins als 500.000 euros per refor莽ar a la prov铆ncia de Castell贸 com la millor terra de tota Europa per gaudir dels festivals. Aix铆, Javier Moliner ha presentat en l’aparador de Fitur la nova estrat猫gia promocional de ‘Castell贸, Terra de Festivals’ juntament amb els directors dels quatre grans festivals de la prov铆ncia: Arenal, FIB, Rototom i San San Festival.

L’objectiu d’esta important aposta promocional 茅s incrementar encara m茅s este any l’impuls del Govern Provincial a estos grans esdeveniments a la prov铆ncia per contribuir al fet que en 2018 se superen les 2.000 ocupacions i un impacte econ貌mic de m茅s de 60 milions d’euros generats en el turisme de Castell贸 l’any passat.

El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha anunciat esta important pujada, recolzat per una important representaci贸 del sector tur铆stic provincial, mitjans de comunicaci贸 d’脿mbit europeu i els directors dels quatre festivals m茅s importants que se celebren a Castell贸: Melvin Benn, el director del FIB; David S谩nchez, director de l’Arenal Sound; Santiago 脕lvarez, director del San San Festival, i Filippo Giunta,, director del Rototom Sunsplash.

“Perqu猫 l’猫xit de cada festival 茅s el triomf de tota una prov铆ncia, avui anunciem que ampliem les inversions de patrocini reglats del Govern Provincial per este any fins als 500.000 euros, ampliant la partida en 100.000 euros m茅s”.

Aix铆, Moliner ha posat l’accent que l’objectiu 茅s “potenciar al m脿xim l’efecte tur铆stic d’estos esdeveniments a la prov铆ncia. Una inversi贸 r猫cord per a un creixement tur铆stic r猫cord al qual cal sumar tots els recursos que destinem a promocionar, al costat de la resta de l’oferta tur铆stica provincial, estos festivals en fires tur铆stiques i ciutats europees”.

脡s per aix貌 que a m茅s de la l铆nia de patrocini xifrada en 500.000 euros, al llarg d’este any la Diputaci贸 invertir脿 m茅s d’un mili贸 d’euros per a la promoci贸 internacional de la prov铆ncia en mat猫ria de turisme de festivals amb especial atenci贸 en aquells pa茂sos com Regne Unit, amb connexi贸 a猫ria directa amb Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.