fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 consigna un actiu de 9,2 milions d’euros amb baixes i romanents per a la confecci贸 dels pressupostos de 2023

La Diputaci贸 de Castell贸 consigna un actiu de 9,2 milions d’euros amb baixes i romanents per a la confecci贸 dels pressupostos de 2023

L’equip de govern, que vol que els comptes p煤blics tornen a estar obertes a l’oposici贸, ja ha contactat amb el Partit Popular per a tancar una primera reuni贸 de treball.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat hui una modificaci贸 de cr猫dit per a consignar un actiu financer de 9,2 d’euros de cara a l’elaboraci贸 dels pressupostos de 2023, utilitzant 4 milions d’euros que encara queden de romanents de tresoreria i els recursos procedents de baixes i de partides que ja no es podran executar en el present exercici. Segons explica el diputat d’Hisenda, Santiago Agust铆, s’escomet 芦una optimitzaci贸 pressupost脿ria禄 amb l’objectiu de 芦tindre’l tot disposat perqu猫 l’inici del nou any siga possible comen莽ar a executar els nous comptes p煤blics de la instituci贸禄.

Uns pressupostos que, com en anys anteriors, l’equip de govern vol obrir a la participaci贸 dels grups de l’oposici贸, ra贸 per la qual ja s’ha contactat el Partit Popular de cara a tancar una data per a celebrar una primera reuni贸 de treball.

Santiago Agust铆 explica que 芦com tots els anys, iniciem el proc茅s amb voluntat de di脿leg i consens, perqu猫 considerem que 茅s important l’aportaci贸 de tots grups禄.

El diputat creu que 芦茅s important ser efica莽os, per貌 tamb茅 ser r脿pids禄 perqu猫 芦les previsions apunten que 2023 ser脿 un any ple de complicacions, fonamentalment per la incertesa que genera la guerra, i l’ideal seria iniciar l’exercici amb els comptes actius des del primer moment per a poder transferir com m茅s prompte millor fons als ajuntaments i activar els programes que impulsa la Diputaci贸, que bona part d’ells, est脿 relacionat amb l’atenci贸 l’atenci贸 a les persones majors i els serveis socials en els xicotets municipis d’interior禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.