fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 destina 100.000 euros en ajudes a federacions i associacions provincials del sector primari

La Diputaci贸 de Castell贸 destina 100.000 euros en ajudes a federacions i associacions provincials del sector primari

Estes ajudes se sumen a totes altres accions que ja s鈥檋an dut a terme i que donen suport a la formaci贸 i la promoci贸 de l鈥檃gricultura i ramaderia aut貌ctona.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat la concessi贸 d’una l铆nia d’ajudes dotada de 100.000 euros destinada a agrupacions municipals i federacions i associacions provincials representatives del sector primari per a la realitzaci贸 d’activitats de formaci贸, assessorament i promoci贸.

La instituci贸 provincial dona suport a aquelles activitats la finalitat de les quals siga incrementar el coneixement, el consum i la promoci贸 dels productes aut貌ctons. D鈥檈sta manera, cinc organitzacions relacionades amb el sector primari s’han adherit a estes subvencions. Mitjan莽ant aquestes ajudes, la Federaci贸 per al desenvolupament territorial de la prov铆ncia de Castell贸 (FEDETCAS) desenvolupar脿 pol铆tiques territorials i assessorar脿 els Grups d’Acci贸 Local (GAL) i Grups d’Acci贸 Local de Pesca (GALP) per al seu correcte funcionament.

La Delegaci贸 territorial de Castell贸 de la Federaci贸 de Ca莽a de la Comunitat Valenciana perfeccionar脿 la gesti贸, tramitaci贸, assessorament t猫cnic i jur铆dic i preparar脿 cursos de formaci贸. Per part seua, l’Associaci贸 per a la diferenciaci贸 i posada en valor de la qualitat de les Clemenules, impulsar脿 el cultiu de clemenules i assessorar脿 les entitats.

La Federaci贸 provincial de confraries de pescadors de Castell贸 (FEDCOPESCA), assessorar脿 t猫cnica i jur铆dicament a les confraries per a dotar-les de recursos i coneixements. Finalment, l’Associaci贸 de ramaders de remugants de Castell贸 (RUMICAS), assessorar脿 la gesti贸 t猫cnica i comercial i promour脿 la formaci贸 continuada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.