fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló destina 100.000 euros en ajudes a federacions i associacions provincials del sector primari

La Diputació de Castelló destina 100.000 euros en ajudes a federacions i associacions provincials del sector primari

Estes ajudes se sumen a totes altres accions que ja s’han dut a terme i que donen suport a la formació i la promoció de l’agricultura i ramaderia autòctona.

La Diputació de Castelló ha aprovat la concessió d’una línia d’ajudes dotada de 100.000 euros destinada a agrupacions municipals i federacions i associacions provincials representatives del sector primari per a la realització d’activitats de formació, assessorament i promoció.

La institució provincial dona suport a aquelles activitats la finalitat de les quals siga incrementar el coneixement, el consum i la promoció dels productes autòctons. D’esta manera, cinc organitzacions relacionades amb el sector primari s’han adherit a estes subvencions. Mitjançant aquestes ajudes, la Federació per al desenvolupament territorial de la província de Castelló (FEDETCAS) desenvoluparà polítiques territorials i assessorarà els Grups d’Acció Local (GAL) i Grups d’Acció Local de Pesca (GALP) per al seu correcte funcionament.

La Delegació territorial de Castelló de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana perfeccionarà la gestió, tramitació, assessorament tècnic i jurídic i prepararà cursos de formació. Per part seua, l’Associació per a la diferenciació i posada en valor de la qualitat de les Clemenules, impulsarà el cultiu de clemenules i assessorarà les entitats.

La Federació provincial de confraries de pescadors de Castelló (FEDCOPESCA), assessorarà tècnica i jurídicament a les confraries per a dotar-les de recursos i coneixements. Finalment, l’Associació de ramaders de remugants de Castelló (RUMICAS), assessorarà la gestió tècnica i comercial i promourà la formació continuada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.