fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 dobla el pressupost per a la conservaci贸 d’arbres monumentals i l’eleva fins als 40.000 euros

La Diputaci贸 de Castell贸 dobla el pressupost per a la conservaci贸 d’arbres monumentals i l’eleva fins als 40.000 euros

路 El president Mart铆 i la diputada Mar铆a Jim茅nez fan entrega dels quatre primers panells informatius que posen en valor el patrimoni natural de la prov铆ncia.

La Diputaci贸 de Castell贸 doblar脿 aquest any l’aportaci贸 destinada a la conservaci贸 i manteniment d’arbres singulars i mil路lenaris de la prov铆ncia des dels 20.000 euros pressupostats el passat exercici fins als 40.000 euros que es destinaran en 2020. Aix铆 ho han fet saber el president de la instituci贸, Jos茅 Mart铆, i la diputada de Medi Natural, Mar铆a Jim茅nez, aprofitant la visita als primers quatre monuments naturals que lluiran, des de hui mateix al seu costat, d’un panell informatiu amb l a seua hist貌ria i caracter铆stiques. En concret, s’hi tracta de dues oliveres ubicades als municipis de Traiguera i la Jana, al Baix Maestrat, i d’un roure de Forcall i una sabina d’Olocau del Rey, a la comarca dels Ports.

En paraules de Mart铆, “per a aquesta Diputaci贸 茅s molt important posar en valor el nostre patrimoni natural perqu猫 tota la ciutadania de Castell贸 i altres llocs coneguen la gran varietat de faune i flora que ens rodeja”. Seguint el fil, Mar铆a Jim茅nez ha explicat que es tracta “d’un projecte molt interesante pel seu contingut did脿ctic que remarca i dignifica la riquesa de la nostra terra, en especial els arbres mil路lenaris, un llegat que hem de preservar”. Aix铆 doncs, ha afegit que “una vegada estiga finalitzada la instal路laci贸 dels panells ser脿 molt interessant perqu猫 els nostres alumnes, ve茂ns i visitants vinguen a con茅ixer els tresors que amaguem”.

20 PANELLS INFORMATIUS

Tant Mart铆 com Jim茅nez han fet entrega personalment dels elements explicatius als ajuntaments anteriorment esmentats. Per貌 aquests no seran els 煤nics, ja que des del departament de Medi Natural ja s’est脿 treballant per a instal路lar-ne de nous -fins a arribar a la xifra de 20- al llarg de tota la geografia castellonenca. “Estem parlant d’un valor afegit tur铆stic que tenen els nostres municipis, per aix貌 ac铆 tindran a la Diputaci贸 del seu costat per a posar-ho en valor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.