fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 finan莽a projectes a Torrechiva i Cortes de Arenoso per a millorar la qualitat de vida dels ve茂ns de l’Alt Millars

La Diputaci贸 de Castell贸 finan莽a projectes a Torrechiva i Cortes de Arenoso per a millorar la qualitat de vida dels ve茂ns de l’Alt Millars

El diputat provincial de Cooperaci贸 ha visitat les dues localitats, on ha conegut de primera m脿 l’estat de les obres realitzades amb c脿rrec el Pla 135 de 2021.

El diputat provincial de Cooperaci贸, Ximo Huguet, s’ha despla莽at en el dia de hui a la comarca de l’Alt Millars, on ha subratllat la “import脿ncia que t茅 per a l’actual equip de govern recolzar els treballs i obres d’aquells ajuntaments m茅s xicotets”. Per aix貌, Huguet ha visitat els municipis de Torrechiva i Cortes de Arenoso per tal de con茅ixer de primera m脿 l’estat dels treballs municipals finan莽ats per la Diputaci贸 de Castell贸 amb c脿rrec al Pla 135 de 2021, el pressupost total del qual ascendeix a 106.500 euros.

Durant la visita, el diputat provincial ha recordat que l’actual equip de govern ha creat el #PlanCastell贸Avan莽a, “un programa d’inversions dotat amb 30 milions i que evoluciona al conegut Pla 135, a m茅s d’agilitar els processos administratius i dotar de major autonomia als municipis”. Sobre aquest tema, ha afirmat que en el mes de juny passat es van aprovar un total de 337 obres municipals per a executar en dos anys gr脿cies a aquest in猫dit pla.

Obres Pla 135

Huguet, juntament amb l’alcalde de Torrechiva, Esteban Salas, han acudit al poliesportiu municipal per a con茅ixer de primera m脿 l’estat de les obres d’insonoritzaci贸 valorades en 31.500 euros, ja que el nivell ac煤stic generat a l’interior, per les activitats que es realitzen, 茅s elevat i molest per als seus usuaris. Es preveu adequar la insonoritzaci贸 del poliesportiu a les caracter铆stiques constructives de l’edifici, sense afectar les activitats que es desenvolupen en el seu interior.

En la seua visita a Cortes de Arenoso, el diputat, guiat per l’alcalde Florencio Catal谩n, han visitat les obres d’adequaci贸 de la calle Almazara (Tras Capell谩n 4) de la pedania de San Vicente de Piedrahita, amb una inversi贸 provincial de 30.000 euros per a millorar el ferm existent el qual es troba clivellat, desnivellat, deteriorat i en molt males condicions. Tamb茅 han pogut con茅ixer l’estat de la reforma de la segona planta de l’ajuntament per a l’habilitaci贸 d’un alberg, on l’entitat provincial ha destinat 45.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.