fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 impulsar脿 els projectes innovadors que afavorisquen la creaci贸 d’ocupaci贸 en la prov铆ncia

La Diputaci贸 de Castell贸 impulsar脿 els projectes innovadors que afavorisquen la creaci贸 d’ocupaci贸 en la prov铆ncia

El Govern provincial duplica fins als 200.000 euros la l铆nia d’ajudes destinada a incentivar projectes d’inserci贸 laboral

La Diputaci贸 afavorir脿 la creaci贸 d’ocupaci贸 en la prov铆ncia incentivant totes aquelles accions innovadores impulsades per entitats sense 脿nim de lucre que contribu茂squen a la inserci贸 laboral i la promoci贸 econ貌mica. El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha anunciat que per segon any consecutiu, el Govern Provincial ha convocat una l铆nia d’ajudes econ貌miques “per a crear el millor escenari possible perqu猫 les oportunitats laborals siguen una realitat per a tots els castellonencs”.

Amb aquest objectiu, la Diputaci贸 ha duplicat enguany fins als 200.000 euros la inversi贸 destinada a finan莽ar nombrosos projectes i iniciatives engegades per entitats privades sense 脿nim de lucre de la prov铆ncia i que incloguen metodologies innovadores en el camp de l’orientaci贸, formaci贸 i inserci贸 laboral.

Mitjan莽ant el finan莽ament de fins al 50% de la proposta amb un l铆mit m脿xim de 10.000 euros per projecte, l’administraci贸 provincial es convertir脿 “d’aquesta manera en el millor soci per a aquells que treballen per igualar les oportunitats laborals en la prov铆ncia i impulsar el territori”.

“Una vegada m茅s, la Diputaci贸 mostra el seu suport i comprom铆s amb la societat castellonenca impulsant, amb iniciatives com aquesta, la innovaci贸, la qualitat, la transpar猫ncia i la creaci贸 d’ocupaci贸”, ha argumentat Aguilella.

Cal destacar que a m茅s de duplicar la quantia destinada a aquest ambici贸s programa d’inserci贸 laboral, com a novetat les entitats podran tramitar la sol路licitud de forma telem脿tica “per a facilitar l’acc茅s a les ajudes i poder aconseguir el major nombre de beneficiaris possible”. El termini l铆mit de presentaci贸 de les candidatures estar脿 obert fins al 20 de febrer.

M茅s de 5.500 beneficiats en 2016

Respecte a les xifres llan莽ades per aquest programa d’incentiu laboral en la seua primera edici贸, Aguilella ha ressenyat que va permetre beneficiar a un total de 5.500 castellonencs a trav茅s dels projectes de disset entitats privades sense 脿nim de lucre. Aix铆, vuit d’elles van ser premiades per la seua labor en pro de la inserci贸 laboral de persones en risc d’exclusi贸 social mentre que les nou restants van rebre el suport econ貌mic de la Diputaci贸 per fomentar la iniciativa emprenedora de joves i dones a trav茅s de la formaci贸 i les pr脿ctiques laborals.

3,3 milions per al foment de l’ocupaci贸
A m茅s d’a trav茅s d’aquesta l铆nia d’ajudes, el diputat de Promoci贸 Econ貌mica ha recordat que al llarg de 2017 el Govern Provincial invertir脿 “m茅s de 3,3 milions d’euros per a impulsar el territori i generar m茅s i millors oportunitats laborals en la prov铆ncia sense que ning煤 es quede en el cam铆”.

Per a a莽貌, al costat del Pla d’Ocupaci贸 a trav茅s del que la Diputaci贸 destinar脿 650.000 euros perqu猫 tots els ajuntaments de la prov铆ncia puguen contractar a aturats dels seus municipis, l’Estrat猫gia Provincial d’Ocupaci贸 contempla 41 accions estrat猫giques destinades a aturats, emprenedors i empreses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.