fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 recolza amb 11.000 euros a l’Associaci贸 Gitana de Castell贸 per a desenvolupar programes socioeducatius

La Diputaci贸 de Castell贸 recolza amb 11.000 euros a l’Associaci贸 Gitana de Castell贸 per a desenvolupar programes socioeducatius

La vicepresidenta Patricia Puerta ha explicat que la subvenci贸 permetr脿, entre altres actuacions, combatre l’absentisme escolar i organitzar una setmana cultural.

La Diputaci贸 Provincial ha signat un conveni de col路laboraci贸 amb l’Associaci贸 Gitana de Castell贸, per un valor de 11.000 euros, per a realitzar programes d’intervenci贸 social i educativa destinats a poblaci贸 d’猫tnia gitana. En la signatura de l’acord han participat el president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, i el president de l’Associaci贸 Gitana de Castell贸, Francisco Requena.

Tamb茅 ha assistit la vicepresidenta de la instituci贸, Patricia Puerta, qui ha afirmat que la coordinaci贸 entre totes dues entitats ”permet millorar les pol铆tiques socials i acostar-nos a l’assoliment d’aconseguir una societat m茅s justa i igualit脿ria”. A m茅s, ha volgut agrair a l’Associaci贸 Gitana ”el treball que est脿 realitzant per a aconseguir una igualtat social totalment real”.

Aquesta ajuda es destinar脿 a combatre l’absentisme escolar, el refor莽 escolar de l’escola d’estiu, el servei d’orientaci贸, informaci贸 i assessorament social, i l’organitzaci贸 de la setmana cultural gitana, entesa com un projecte de promoci贸 i sensibilitzaci贸 de sobre aquesta cultura per a pal路liar la desinformaci贸 existent i millorar la integraci贸 en totes les comarques de la prov铆ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.