fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació destina més de 750.000 euros per a millorar la província amb ajudes a les entitats socials castellonenques

La Diputació destina més de 750.000 euros per a millorar la província amb ajudes a les entitats socials castellonenques

El Govern Provincial firma 18 convenis amb associacions perquè els veïns en risc d’exclusió guanyen en qualitat de vida

La Diputació ha reforçat enguany el seu compromís amb els castellonencs que més ho necessiten a través de les entitats socials que operen en la província. Per a açò, el Govern Provincial destina més de 751.000 euros per a fer realitat fins a 18 convenis amb diferents associacions socials que “ens permeten arribar als veïns dels 135 municipis que es troben en risc d’exclusió social i necessiten una ajuda per a tirar endavant”.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha volgut remarcar la important inversió realitzada des del Govern Provincial per a afavorir i secundar “l’encomiable labor realitzada per aquestes entitats socials en benefici dels més necessitats”.

“A vegades, les administracions no podem arribar fins a on ens agradaria però gràcies a aquestes entitats sense ànim de lucre, podem alimentar els somnis i il·lusions d’aquells que més pedres s’estan trobant en el camí i millorar la seua autonomia i qualitat de vida”, ha incidit Vicente-Ruiz.

Amb aquest objectiu, i per a “remarcar l’impagable treball realitzat per les entitats socials”, el Govern Provincial ha renovat i signat nous convenis de col·laboració per a impulsar programes estratègics en matèria d’acció social com és el cas dels 350.000 euros destinats a la convocatòria de subvencions econòmiques destinades a la implementació de programes d’entitats prestadores de serveis socials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.