fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 incideix en la reducci贸 hist貌rica del seu deute fins a situar-la en un 27,5% sobre els seus recursos ordinaris

La Diputaci贸 incideix en la reducci贸 hist貌rica del seu deute fins a situar-la en un 27,5% sobre els seus recursos ordinaris

La seua excel路lent salut financera li permet reduir en un 37% les seues despeses financeres per invertir m茅s en tots els municipis.

La Diputaci贸 de Castell贸 va tancar el passat any demostrant la seua excel路lent salut financera en situar el seu deute en 59,1 milions d’euros, la qual cosa suposa un 27,5% sobre els recursos ordinaris quan el l铆mit legal de les administracions se situa en el 110%. Aix貌 li ha perm猫s alliberar m茅s recursos per destinar-los 铆ntegrament a millorar serveis per a tots els ajuntaments, com s’ha demostrat en els 12,34 milions d’euros ja en marxa del Pla Castell贸 135.

Una millora constant en la situaci贸 de les arques provincials que ha perm猫s al Govern Provincial reduir en un 37% les seues Despeses Financeres despr茅s d’escometre l’amortitzaci贸 de 14,3 milions d’euros i passar en tan sols un any dels 73,5 milions als 59,2 milions en un sol any.

Es tracta d’una realitat econ貌mica que tal com ha assenyalat el diputat d’Hisenda, Salvador Aguilella, demostra “la capacitat en la gesti贸 instaurada per Moliner des de la seua arribada al Govern Provincial en 2011”. Aix铆, Aguilella ha destacat que el pressupost provincial del 2016 i les entitats que consoliden la seua comptabilitat amb l’administraci贸 provincial “s’ha tancat amb xifres m茅s que positives en tots els aspectes”, complint l’objectiu d’estabilitat pressupost脿ria igual que el sostre de despesa, inferior al l铆mit marcat pel Ministeri d’Economia en 543.572 euros.

No en va, el diputat provincial ha subratllat que els comptes provincials demostren que s’est脿 complint tots els exercicis amb l’estabilitat pressupost脿ria, no gastant m茅s del que ingressa, “i destinant d’esta manera tots els recursos del Govern Provincial a les necessitats dels pobles i els ve茂ns de tota la prov铆ncia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.