Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació lidera la major inversió a col·lectius socials amb 360.000 euros ‘perquè cap castellonenc es quedi enrere’

La Diputació lidera la major inversió a col·lectius socials amb 360.000 euros ‘perquè cap castellonenc es quedi enrere’

El Govern Provincial reconeix la labor del centenar d’associacions i col·lectius socials beneficiaris d’ajudes anuals.

La Diputació de Castelló ha liderat aquest any la inversió destinada directament als col·lectius socials de la província amb 360.000 euros amb l’objectiu d’igualar les oportunitats de tots els castellonencs i “perquè ningú es quedi enrere en el desenvolupament de Castelló”. Així ho ha expressat el president del Govern Provincial, Javier Moliner, com a amfitrió de l’acte de reconeixement de la Diputació a les més de 100 associacions i col·lectius socials beneficiaris de les ajudes provincials que emet la Diputació de forma anual i el protagonisme de la qual es mantindrà als pressupostos provincials de 2018.

“Aquesta convocatòria d’ajudes suposa la major inversió social d’un Govern per i per a la província de Castelló. Però no ens anem a quedar aquí, ens heu contagiat el vostre caràcter inconformista i lluitador, per això al pressupost de 2018 la partida per a ajudes socials tornarà a ser protagonista, mantenint la inversió. Volem ser-vos útils, volem ajudar-vos a seguir endavant més i millors projectes dignes com els quals avui es reconeixen, però, sobretot, volem seguir creixent com a província al vostre costat”, ha assenyalat el president davant un replet Saló de Recepcions.

Cal assenyalar que la Diputació ha augmentat un 20% aquesta inversió respecte a l’any passat com a mostra del seu compromís social. “Aquesta és la viva representació de la realitat social de Castelló, de la qual vosaltres sou els protagonistes”, ha indicat Moliner, qui ha assenyalat que ” sabem que encara queda molt per fer per consolidar Castelló com aquesta terra amb oportunitats per tots que volem ser. Això és solament el començament, est és el nostre projecte i el nostre compromís, i volem que ens ajudeu a aconseguir-ho”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.