fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 llan莽ar脿 amb els empresaris una estrat猫gia per promocionar el turisme

La Diputaci贸 llan莽ar脿 amb els empresaris una estrat猫gia per promocionar el turisme

Els representants del sector del turisme rural i el dels c脿mpings han participat avui en les reunions de treball de la Diputaci贸.

La Diputaci贸 de Castell贸 treballa de la m脿 dels empresaris tur铆stics de la prov铆ncia l’estrat猫gia promocional que ajude a multiplicar els turistes que visiten els municipis de la prov铆ncia durant 2016. Aix铆, m茅s d’una desena d’empresaris representants del sector de turisme rural i de turisme de c脿mpings han participat en ambdues reunions sectorials convocades per la Diputaci贸 en col路laboraci贸 amb l’Associaci贸 Provincial d’Empresaris de l’Hostaleria i el Turisme de Castell贸, ASHOTUR.

El vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha participat en aquestes trobades dels quals ha explicat que “hi ha molt bona sintonia entre les diferents associacions i el Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci贸. La nostra estrat猫gia promocional, concentrada en el Pla de M脿rqueting Tur铆stic reflecteix fidelment els objectius i necessitats que ens plasma cada sector i cada municipi, i a莽貌 no 茅s fruit d’una reuni贸 puntual com les que hem tingut avui, sin贸 del permanent contacte que mantenim amb les diferents associacions, amb una cont铆nua escolta activa per part de tots els implicats per a obtenir el millor resultat per al turisme de la prov铆ncia de Castell贸”.

El lideratge de la Diputaci贸 de Castell贸 en la promoci贸 tur铆stica de la marca provincial es plasma en la capacitat de convocat貌ria en les altres cinc taules sectorials que ha anat convocant de forma successiva despr茅s d’aquesta primera trobada, i que s贸n: c脿mpings, turisme rural, golf, turisme n脿utic i turisme actiu.

Cal recordar que aquests no s贸n les 煤niques trobades que mant茅 la instituci贸 provincial en el seu treball quotidi脿 per fomentar l’arribada de turistes a Castell贸, ja que peri貌dicament mant茅 reunions de treball tant amb ajuntaments com amb l’empresa gestora de l’aeroport, SNC-Lavalin, per a rendibilitzar cada euro dels recursos provincials destinats al turisme a Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.