fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Jana aprova els primers pressupostos en 3 anys malgrat que el seu deubte continua vora al 200%

La Jana aprova els primers pressupostos en 3 anys malgrat que el seu deubte continua vora al 200%

Aquest poble amb un deubte de vora el 200% a aprovat despr茅s de 8 mesos de treball els primers pressupostos per a cobrir les necessitats b脿siques del poble.

鈥淒urant vuit mesos hem estat treballant diferents aspectes econ貌mics, per poder arribar a elaborar uns pressupostos que s’adapten a la malaurada situaci贸 econ貌mica de l’Ajuntament de la Jana i al mateix temps, poder cobrir les necessitats b脿siques dels ve茂ns i ve茂nes del poble. Tamb茅 hem deixat lloc per a dos inversions que considerem molt necess脿ries: el cementeri municipal i la xarxa municipal d’aigua potable鈥, ha indicat el portaveu de l’equip de govern 脌lex Vilanova Pla.

鈥淓l pressupost municipal s’ha elaborat amb criteris de prud猫ncia en la previsi贸 d’ingressos. I pel que fa a les despeses de manera molt austera, perqu猫 l’Ajuntament de la Jana deu molts diners a prove茂dors i sent猫ncies judicials. 脡s important informar que actualment estem negociant amb la Diputaci贸 de Castell贸, Conselleria d’Hisenda i Ministeri d’hisenda, l’autoritzaci贸 d’un cr猫dit i l’endarreriment d’alguns pagaments que tenim pendents d’altres anys. Estem segurs que estos pressupostos s贸n la primera pedra per a sortir de l’actual situaci贸 econ貌mica i que les coses aniran millorant al llarg de l’actual legislatura鈥 ha concl貌s 脌lex Vilanova.

Durant passats mesos l’exalcalde de La Jana Domingo Tol贸s que va explicar la situaci贸 de deubte del 200% a La Jana. Com el portaveu del consistori actual que va explicar com es va arribar a aquesta critica situaci贸.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.