fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Junta de Govern Local aprova altres 69 ajudes a l’activitat comercial i de serveis de Gandia

La Junta de Govern Local aprova altres 69 ajudes a l’activitat comercial i de serveis de Gandia

Se sumen a les 174 atorgades la setmana passada, d’un total de 740 acceptades. Així, van a pagar-se ja 361.500 €.

Com cada dilluns, el vice-alcalde, Josep Alandete i el co-portaveu del Govern, José Manuel Prieto, han comparegut davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes abordats este matí a la Junta de Govern Local.

Alandete ha recordat que les mesures de reactivació econòmica i de recuperació de la normalitat després de la crisi sanitària per la Covid-19 són les protagonistes. Així, en este sentit, igual que la setmana passada (174), la Junta de Govern Local ha ratificat una nova tanda d’ajudes a l’activitat comercial i de serveis després de la crisi ocasionada per la Covid-19. Concretament, 69, de les quals 67 rebran el màxim de 1.500 € i 2 750 €. Per tant, ja s’està en disposició de pagar amb la major brevetat possible 361.500 € provinent de fons municipals.

Per la seua banda, Prieto ha insistit que tot el romanent de tresoreria dels recursos que l’Ajuntament destina a pal·liar els efectes de la Covid-19 es posen a disposició d’altres ajudes, com és el cas de les presentades recentment per a la reactivació del sector turístic.

A la Junta de Govern Local també s’ha informat de la “Modificació 73a de l’Ordenació Detallada del Pla General (73a MOD PG). Redistribució de zones verdes de la platja, carrer Legazpi. Acceptació dels projectes necessaris per al tràmit d’avaluació ambiental (PP-850, exp. 11876/2018). Modificació 73a de l’Ordenació Detallada del Pla General (73a MOD PG). Redistribució de zones verdes de la platja, carrer Legazpi. Sol·licitud d’inici del tràmit d’Avaluació Ambiental i Territorial Estratègica pel procediment simplificat. “L’Ajuntament i la propietat de l’Hotel Bayren Residencia van signar un conveni al 2014 perquè l’empresa condicionara i fera ús d’un solar municipal adjunt. Finalment, s’ha materialitzat una permuta per una parcel·la al costat del bulevard, que passa a ser municipal. Ara hi ha un període de 30 dies d’informació pública. També s’informarà a la direcció general de Turisme i als sectors implicats i es donarà pas als tràmits urbanístics. És una acció que demostra com els interessos particulars poden coincidir amb els generals, en els quals totes i tots guanyen i el bé comú ix beneficiat”, ha explicat el vice-alcalde.

Un altre punt ha estat la concessió d’una subvenció al departament d’Esports d’11.520 € per als Jocs Esportius de la CV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.