fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La pol铆tica social destaca en els pressupostos de Borriana

La pol铆tica social destaca en els pressupostos de Borriana

Dels聽27 milions d’euros,聽que formen la suma de totes les partides,聽uns 3,4 milions es destinaran al pagament de deute, m茅s de 5,5 milions a pol铆tiques socials i quasi 600.000 euros a inversions.

La regidora d’Hisenda de la localitat, Cristina Rius, ha remarcat 鈥渆l car脿cter participatiu que, per primera vegada, s’ha posat en pr脿ctica a Borriana, la responsabilitat en el pagament del deute financer heretat i la paga extra de 2012 que l’anterior corporaci贸 no va pagar, la pr脿ctica congelaci贸 dels tributs municipals i el realisme de les xifres, ja que s’ajusten al que es pot gastar鈥.

Entre les pol铆tiques socials, destaquen l’increment de l’oferta esportiva, les ajudes de subsist猫ncia, l’habilitaci贸 d’habitatges socials i d’ajudes a ONG, un Pla d’ocupaci贸 local i la gratu茂tat dels llibres de text.

S’invertiran diners en construir聽els n铆nxols del cementeri, un important pla de renovaci贸 de carrers i camins rurals, un pla d’accessibilitat, un parc can铆, la modernitzaci贸 del mercat, la creaci贸 d’una nova zona esportiva a l’aire lliure i la millora de parcs p煤blics.

D’altra banda, els tributs municipals es congelen 铆ntegrament, excepte la taxa de fem, que s’ajusta al cost anual per acord dels grups pol铆tics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.