fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La regidoria d鈥橭cupaci贸 informa de diverses ajudes a les que poden optar empresaris i joves vinarossencs

La regidoria d鈥橭cupaci贸 informa de diverses ajudes a les que poden optar empresaris i joves vinarossencs

Els interessats poden sol路licitar m茅s informaci贸 sobre aquestes subvencions a l鈥橝g猫ncia de Col路locaci贸 que es troba a dalt de la seu de la Policia Local.

La regidora d’Ocupaci贸, Maria Cano, ha comparegut aquest dimarts en roda de premsa per informar sobre algunes de les ajudes auton貌miques en mat猫ria d’ocupaci贸 laboral a les que poden optar els empresaris i joves vinarossencs.

En primer lloc s’ha referit a una nova subvenci贸 de la Generalitat Valenciana disponible per a empresaris aut貌noms o societats, que estiguin pensant contractar a joves menors de 30 anys amb formaci贸 de grau, postgrau, t猫cnic superior de FP o certificat de professionalitat.

“Aquests empresaris podran rebre 7338 euros anuals si donen feina a un home i 9172 euros en el cas de ser una dona o una persona amb un grau de minusvalidesa superior al 33%, per un contracte de 40 hores setmanals durant 12 mesos”, segons ha especificat Cano.

Les persones interessades en aquesta ajuda tindran un termini de dos mesos per presentar tota la documentaci贸 i podran fer-ho fins a finals d’octubre d’aquest any.

D’altra banda, el joves que vulguin ser contractats i que compleixin amb aquests requisits, han d’estar inscrits en el programa de Garantia Juvenil, que tamb茅 els permetr脿 tenir acc茅s a altres ajudes i tallers d’ocupaci贸 pr貌xims.

“Per obtenir m茅s informaci贸, els interessats poden dirigir-se a l’Ag猫ncia de Col路locaci贸 que s’ubica dalt de la seu de la Policia Local i el procediment d’inscripci贸 茅s totalment gratu茂t, per la qual cosa animo a que ho facin per poder gaudir d’aquestes facilitats”, ha comentat Cano.

Finalment, la regidora ha parlat d’una altra subvenci贸 que poden sol路licitar els empresaris que estiguin pensant en contractar un treballador que formi part d’un grup d’exclusi贸 social i que hagi estat en una empresa d’inserci贸. En aquest cas, se’ls abonaria un 55% del salari m铆nim interprofessional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.