fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Almassora regular脿 en 2017 les ajudes a les associacions segons les activitats i l’impacte en la poblaci贸

L’Ajuntament d’Almassora regular脿 en 2017 les ajudes a les associacions segons les activitats i l’impacte en la poblaci贸

El consistori vol aconseguir la m脿xima transpar猫ncia i la igualtat entre els ens.

L’Ajuntament d’Almassora regular脿 en 2017 les subvencions a l’associacions locals en funci贸 del nombre d’activitats programades i l’impacte que aquestes tindran sobre la ciutadania. La regidora de Participaci贸 Ciutadana, Merche Gal铆, ha defensat aquesta f贸rmula com la m茅s transparent a l’hora de concedir ajudes p煤bliques i, al mateix temps, garantir que totes les plataformes ve茂nals es troben en igualtat de condicions.

Per a a莽貌, els gestors municipals de subvencions enviaran una carta a les associacions amb la documentaci贸 necess脿ria per a percebre les ajudes a c脿rrec del pressupost d’Almassora de 2017. En la missiva, Gal铆 comunica als ve茂ns que 鈥渓a subvenci贸 que la seua associaci贸 percebr脿 enguany es determinar脿 atenent a les activitats relacionades i propostes i a la previsible repercussi贸 que aquestes activitats tindran entre els seus associats i la resta de poblaci贸 del municipi鈥.

Tal com reflecteix aquesta iniciativa, la responsable de l’脿rea incideix en l’objectiu de 鈥渇omentar les activitats associatives i en llaures a aconseguir la major transpar猫ncia i efic脿cia en la concessi贸 de les subvencions municipals de 2017鈥 enfront del procediment utilitzat fins avui, que no concretava els projectes. Per a a莽貌, les directives de les plataformes tindran a la seua disposici贸 la documentaci贸 a emplenar amb les activitats del pr貌xim any i el pressupost benvolgut de les mateixes. El termini per a presentar l’informe finalitzar脿 el 30 de setembre.

Aquesta mem貌ria inclour脿 un detall de les activitats realitzades durant l’any anterior (tipus d’activitat, finalitat, cost, persones participants, participants no pertanyents a la pr貌pia associaci贸, etc.) i les mateixes dades sobre les propostes que es programen per a l’any seg眉ent, de manera que conste tamb茅 la possibilitat que participen en aquestes iniciatives persones no associades i quede establida la comparativa entre els dos anys.

鈥淓stem conven莽uts que amb aquesta f贸rmula aconseguirem un major compliment dels objectius perseguits per les associacions i que aquestes se senten, per primera vegada, en condicions d’igualtat respecte de la resta a l’hora de sol路licitar les ajudes p煤bliques鈥, ha especificat Gal铆.

Leave a Reply

Your email address will not be published.