fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana convoca ajudes per a projectes d’activitats dirigides a la joventut

L’Ajuntament de Borriana convoca ajudes per a projectes d’activitats dirigides a la joventut

Destina 9.000 euros per a finan莽ar les accions de les associacions juvenils que hagen realitzat projectes d’activitats dirigides a la joventut.

L’Ajuntament de Borriana destina un total de 9.000 euros a les ajudes dirigides a les associacions juvenils que hagen realitzat projectes d’activitats dirigides a la joventut de la ciutat executades des de l’1 de setembre de 2019 fins al 31 d’agost de 2020.

La convocat貌ria i les bases d’estes subvencions p煤bliques que es concedeixen en r猫gim de concurr猫ncia competitiva s’han publicat en l’apartat de seu electr貌nica de la p脿gina web municipal
Segons s’estableix en les bases, poden ser benefici脿ries d’estes ajudes les associacions juvenils i les seccions juvenils d’entitats socials o organitzacions no governamentals prestadores de serveis a la joventut amb seu social, central o delegaci贸 permanent al municipi.

脷nicament ser脿 subvencionable un projecte per entitat i les activitats hauran de considerar la promoci贸 de la igualtat entre dones i homes joves i de valors tals com la toler脿ncia, la solidaritat, el respecte mutu i la prevenci贸 de qualsevol classe de discriminaci贸.

Les activitats tamb茅 hauran de tindre en compte la promoci贸 d’estils de vida saludables i la prevenci贸 de riscos per a la salut, i la participaci贸 de joves amb risc d’exclusi贸 social. Aix铆 com la promoci贸 d’activitats culturals, art铆stiques, del patrimoni cultural i tur铆stic municipal, l’oci i temps lliure dirigides a joves i la protecci贸 i conscienciaci贸 de la cura i valor del medi ambient.

Per a la concessi贸 de les subvencions s’aplicaran diferents criteris entre els quals es valorar脿 el nombre de socis entre 12 i 30 anys i la implicaci贸 de joves voluntaris amb edats compreses entre 18 i 30 anys.

Igualment, en l’adjudicaci贸 es tindr脿 en compte el foment del voluntariat en l’execuci贸 del projecte i la utilitzaci贸 de mitjans, en este punt ser脿 valorat el fet que el projecte siga desenvolupat, totalment o parcialment, per persones que aporten la seua col路laboraci贸 desinteressadament, aix铆, hauran d’indicar el nombre de persones que treballen en el projecte i destacar quantes ho fan amb car脿cter voluntari.

Entre altres q眉estions es tindr脿 en compte la participaci贸 de les entitats en els processos participatius de joventut oberts des del departament municipal de Joventut i Pla Jove municipal, la tipologia i diversitat de les activitats i els programes que tinguen continu茂tat. A m茅s, es valorar脿 la solv猫ncia material, en concret els equipaments i mitjans materials de l’entitat sol路licitant per al desenvolupament del projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.