fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 paga de forma irregular m茅s de 59.000 euros

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 paga de forma irregular m茅s de 59.000 euros

El PP ha portat el cas als tribunals i l’Ajuntament ha em茅s un comunicat.

El jutjat de primera inst脿ncia i instrucci贸 n煤mero 4 de Nules ha adm茅s a tr脿mit la querella presentada pel Partit Popular de la Vall d’Uix贸 contra l’alcaldessa Tania Ba帽os (PSOE) per un presumpte delicte de prevaricaci贸 a causa que la contractaci贸 de les obres de reparaci贸 de voreres en el Grup La Uni贸 no van seguir els procediments legals vigents.

El 27 de desembre de 2017, Tania Ba帽os al莽ava l’objecci贸 emesa per l’interventor i aprovava el pagament de la factura emesa per Contractes Hidr脿uliques SL per un import de 71.949,21 euros, corresponent a les obres de renovaci贸 de voreres en la poma 23 del Grup La Uni贸.

Davant estos fets l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha em茅s el seg眉ent comunicat:

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸, ni l’alcaldessa particularment, no han rebut cap notificaci贸 del Jutjat sobre els fets que nomena el Partit Popular.

La cap de Contractaci贸 de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 va subscriure un informe en el qual afirma que va ser un error administratiu, com se cita literalment:

“Per a l’adjudicaci贸 de renovaci贸 de les obres de “Renovaci贸 de voreres en la Poma 23 del Grup La Uni贸”, amb un pressupost de 59.432,158 鈧, IVA excl貌s, es va tramitar expedient de contracte menor, ja que, per error, LA QUE SUBSCRIU va considerar que l’import l铆mit per a la tramitaci贸 d’aquests contractes era inferior a 60.000鈧, IVA excl貌s, i no a 50.000 鈧, IVA excl貌s, que era l铆mit correcte.

El decret d’aixecament d’objecci贸 signada el 27 de desembre de 2017 arreplega que l’omissi贸 de l’expedient “s’ha produ茂t per un error administratiu”.

L’error es detecta en el moment del pagament de la factura, quan les obres ja havien finalitzat. L’interventor en compliment amb la seua labor de fiscalitzaci贸 va advertir que el proc茅s no havia sigut el correcte a causa de l’error anteriorment citat.

Vist que l’empresa va realitzar les obres, es va decidir abonar la factura en considerar que cap empresa que realitza el seu treball correctament ha d’assumir el cost d’un error administratiu reconegut per la mateixa funcion脿ria.

Respectem el dret del Partit Popular a acudir a la just铆cia, per貌 considerem que estes actuacions s贸n la reacci贸 davant la defensa que l’equip de govern ha realitzat dels interessos dels vallers i valleres en el Cas Secopsa, recuperant 750.000 euros que 脫scar Clavell va pagar per uns serveis no prestats.

Estes acusacions se sumen a la campanya que el PPCV est脿 utilitzant com a cortina de fum per a tapar els seus m煤ltiples i acreditats casos de corrupci贸, com el Cas Gurtel que esguita al seu l铆der Isabel Bonig, que encara no ha donat explicacions p煤bliques.

Esta den煤ncia del PP de la Vall d’Uix贸 est脿 en la l铆nia de les quals han afectat ja a altres representants valencians de governs del canvi, com Sandra G贸mez, Pere Fuset, Pere Rib贸, M贸nica Oltra, etc, i que han sigut arxivats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.