fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola ajorna el cobrament de les taxes municipals

L’Ajuntament de Peníscola ajorna el cobrament de les taxes municipals

En el Butlletí Oficial de la Província s’ha publicat ja el calendari definitiu de cobrament d’impostos i taxes en els municipis de Castelló.

En el cas de Peníscola, després de solicitar des de l’Ajuntament l’ajornament dels cobraments, s’han retardat fins a l’últim trimestre de l’any, en el cas de les taxes municipals.

En el tercer període, del 6 de juliol al 7 de setembre, previst per la Diputació, a Peníscola es tramitarà el cobrament de l’IBI, i el càrrec dels rebuts domiciliats es programarà per al dia 6 d’agost.

Pel que respecta a les taxes municipals, es desplaça el cobrament a Peníscola fins al quart període, del 15 de setembre al 16 de novembre. El càrrec dels rebuts domiciliats es realitzarà el 15 d’octubre. En este període es cobraran els rebuts de IAE, IVTM, i taxes com residus, guals o cementeri.

La regidora d’Hisenda, Dolores Bayarri, ha ampliat, ja que les taxes d’ocupació de via pública, per exemple, es bonificaran en funció dels mesos d’activitat realitzada, “per descomptat, no cobrarem la taxa que és, a més, autoliquidable, si no s’ha fet un ús de l’espai” ha explicat. En cas que s’ocupe de forma parcial, s’adequarà l’import de la taxa al temps de desenvolupament de l’activitat econòmica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.