fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola ajorna el cobrament de les taxes municipals

L’Ajuntament de Pen铆scola ajorna el cobrament de les taxes municipals

En el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia s’ha publicat ja el calendari definitiu de cobrament d’impostos i taxes en els municipis de Castell贸.

En el cas de Pen铆scola, despr茅s de solicitar des de l’Ajuntament l’ajornament dels cobraments, s’han retardat fins a l’煤ltim trimestre de l’any, en el cas de les taxes municipals.

En el tercer per铆ode, del 6 de juliol al 7 de setembre, previst per la Diputaci贸, a Pen铆scola es tramitar脿 el cobrament de l’IBI, i el c脿rrec dels rebuts domiciliats es programar脿 per al dia 6 d’agost.

Pel que respecta a les taxes municipals, es despla莽a el cobrament a Pen铆scola fins al quart per铆ode, del 15 de setembre al 16 de novembre. El c脿rrec dels rebuts domiciliats es realitzar脿 el 15 d’octubre. En este per铆ode es cobraran els rebuts de IAE, IVTM, i taxes com residus, guals o cementeri.

La regidora d’Hisenda, Dolores Bayarri, ha ampliat, ja que les taxes d’ocupaci贸 de via p煤blica, per exemple, es bonificaran en funci贸 dels mesos d’activitat realitzada, “per descomptat, no cobrarem la taxa que 茅s, a m茅s, autoliquidable, si no s’ha fet un 煤s de l’espai” ha explicat. En cas que s’ocupe de forma parcial, s’adequar脿 l’import de la taxa al temps de desenvolupament de l’activitat econ貌mica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.