fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola destinarà 1.275.080,03€ de l’estalvi de les regidories a inversions sostenibles

L’Ajuntament de Peníscola destinarà 1.275.080,03€ de l’estalvi de les regidories a inversions sostenibles

La destinació de la inversió serà l’execució d’un total de 7 obres en la millora d’infraestructures esportives, recuperació de patrimoni i millora de vials.

Després d’efectuar la liquidació pressupostària de l’exercici 2017, la regidoria d’Hisenda ha estat treballant amb les diverses àrees del consistori per a coordinar la concreció dels projectes i les consegüents memòries valorades a les quals destinar els estalvis de l’any anterior, de totes les regidories.

Després de comprovar amb el departament de la intervenció municipal que el resultat pressupostari és positiu, amb 2,5 milions d’euros en els romanents de tresoreria per a despesa corrent; i que al tancament de l’exercici s’ha complit amb l’estabilitat pressupostària i la regla de la despesa, la regidora de l’àrea, Sandra Albiol, ha concretat que, segons la legislació vigent, el consistori podrà destinar 1.275080,30€ d’estos romanents per a “projectes prioritaris i sostenibles econòmicament”.

Concretament, després de la reunió entre les diferents regidories i atenent a les restriccions legals que condicionen la destinació d’estes inversions, l’equip de govern ha treballat en la proposta de diversos projectes.

“S’ha estalviat en cada actuació i s’ha aprofitat cada baixa en la licitació de cada contracte per a arrapar de cada partida tot el sobrant” ha assegurat el mateix alcalde, Andrés Martínez, destacant que la major part d’estes inversions aniran destinades a la millora i asfaltat de vials, així com a la millora d’infraestructures esportives o la recuperació del patrimoni”.

També s’ha previst conservar 1,2 milions d’euros, la diferència entre els romanents de lliure disposició i les inversions que es debatran en el pròxim ple extraordinari del dia 23 d’abril i de les quals s’ha informat en el dia d’avui als grups polítics en les respectives comissions informatives, a l’execució dels dos grans projectes per als quals s’ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana la destinació de Fons Feder europeus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.