fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola destinar脿 m茅s d’un mili贸 d’euros a Turisme en el pressupost de 2020

L’Ajuntament de Pen铆scola destinar脿 m茅s d’un mili贸 d’euros a Turisme en el pressupost de 2020

La publicitat i la programaci贸 d’esdeveniments i accions promocionals, entre els quals es troba l’assist猫ncia a tretze fires, centren bona part dels esfor莽os que realitzar脿 l’administraci贸 local.

Despr茅s de l’aprovaci贸 provisional del projecte de pressupostos per a l’any pr貌xim per part del ple municipal, l’脿rea de Turisme de l’Ajuntament de Pen铆scola ha detallat quines s贸n les seues previsions per a 2020.

La promoci贸 tur铆stica centra bona part dels esfor莽os d’esta 脿rea, que contempla tamb茅 la realitzaci贸 i programaci贸 d’activitats i esdeveniments promocionals, com l’assist猫ncia a fires nacionals i internacionals.

M茅s de 300.000鈧 es destinaran a promoci贸 i publicitat al llarg de l’any pr貌xim per a contribuir a la notorietat de la destinaci贸 tur铆stica, xifra que se suma als esfor莽os que es dedicaran a la consolidaci贸 del producte tur铆stic Pen铆scola de Cinema i les inversions en intel路lig猫ncia tur铆stica per al desenvolupament del nou Pla Director de Pen铆scola com a Destinaci贸 Tur铆stica Intel路ligent.
Quant al producte Pen铆scola de Cinema, es pret茅n renovar el conveni amb Turisme Comunitat Valenciana, pel qual es destinaran 100.000鈧.

A m茅s, en mat猫ria d’intel路lig猫ncia tur铆stica, es contemplen 40.000鈧 per a la posada en marxa d’actuacions proposades en el Pla Director, aix铆 com 98.000鈧 per a la millora de l’accessibilitat de la Platja Sud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.