fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament destinar脿 30.000 euros en subvencions a projectes de cooperaci贸 de les ONG locals

L’Ajuntament destinar脿 30.000 euros en subvencions a projectes de cooperaci贸 de les ONG locals

L’equip de govern avalua els projectes seguint els criteris objectius que per primera vegada s’han incl貌s en les Bases Reguladores.

En la pr貌xima Junta de Govern, que se celebrar脿 aquest divendres, es ratificar脿 l’adjudicaci贸 de subvencions a la realitzaci贸 de projectes de cooperaci贸 i desenvolupament d’ONG locals per a enguany 2016. Aix铆 ho ha anunciat la tinent d’alcalde Pol铆tica Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, despr茅s de la Comissi贸 de Valoraci贸 en la qual s’ha aprovat la proposta t猫cnica d’aquestes ajudes, malgrat obtenir el vot en contra del Partit Popular i l’abstenci贸 d’Esquerra Unida i Comprom铆s.

L’脿rea de Pol铆tica Social destina aquestes ajudes per a recolzar el treball realitzat per les organitzacions locals sense 脿nim de lucre que realitzen projectes en pa茂sos subdesenvolupats o en via de desenvolupament. Com a novetat, Aguilella ha informat que “en les Bases Reguladores d’aquestes ajudes s’han introdu茂t per primera vegada criteris objectius per a avaluar els projectes”. Concretament, s’ha valorat si els projectes presentats estaven relacionats amb cobrir les necessitats b脿siques, com a aigua, alimentaci贸 o formaci贸; si els pa茂sos en qu猫 es desenvolupaven tenien especial relaci贸 amb Espanya; o si se li donava prioritat als xiquets i dones.

D’acord amb aquestes bases espec铆fiques, la tinent d’alcalde ha comunicat que l’Ajuntament destinar脿 30.000 euros per a l’exercici 2016 distribu茂ts en dues l铆nies. “27.000 euros es destinaran a projectes al desenvolupament i els altres 3.000 a projectes relacionats amb cat脿strofes humanit脿ries que puguen sorgir enguany”, ha explicat Aguilella.

Finalment, la tinent d’alcalde ha assenyalat que “una de les prioritats de l’equip de govern que dirigeix l’alcalde Ximo Huguet s贸n les pol铆tiques socials”, per la qual cosa des de l’脿rea de Pol铆tica Social “s’est脿 realitzant un gran esfor莽 pressupostari i hum脿 per a atendre totes les necessitats d’aquestes ONG que desinteressadament realitzen activitats amb l’煤nic objectiu de millorar la vida dels m茅s desfavorits”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.