fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda concedeix 23.000 euros en ajudes a les guarderies

L’Ajuntament d’Onda concedeix 23.000 euros en ajudes a les guarderies

La concessi贸 d’aquestes ajudes aconseguir脿 un import total de quasi 85.000 euros, que es pagaran mensualment al llarg del curs escolar a cada centre infantil

L’Ajuntament d’Onda, en Junta de Govern, ha aprovat aquesta setmana el pagament de les Ajudes econ貌miques per a les escoles infantils que realitzen programes esportius i culturals per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys del curs escolar 2016-2017.

La regidora d’Educaci贸 del consistori, Encarna Ribes, ha informat que des del mes de novembre fins al de febrer s’han concedit ajudes per un import total d’aproximadament 23.000 euros a distints centres educatius d’Onda.
D’aquesta manera, l’actual equip de govern reflecteix la seua “aposta clara” en mat猫ria d’educaci贸, tal com ha assenyalat Ribes, qui ha recordat que en este exercici, “l’equip de govern ha augmentat la quantia d’aquesta ajuda econ貌mica i ha allargat el per铆ode fins al mes de juliol per a cobrir les necessitats de les fam铆lies onderes”. En aquest sentit, la regidora ha destacat que “la quantia de l’ajuda 茅s de 50 euros mensuals per cada alumne que haja participat en el programa i compr猫n des del mes de setembre del 2016 fins a juliol del 2017”. Dita quantitat, que s’ha vist augmentada respecte a anys anteriors, ser脿 descomptada directament de la quota mensual que paguen els pares i mares o tutors legals dels menors. La regidora que gestiona l’脿rea d’Educaci贸 de l’Ajuntament ha assegurat que, “d’aquesta manera, tots els usuaris tindran clar el cost mensual de la seua escola i de les ajudes que percep de l’Ajuntament”, ja que “els centres escolars emetran un rebut mensual en el qual aniran reflectides totes aquestes dades”.

Despr茅s de les sol路licituds presentades per les escoles infantils i la seua aprovaci贸 en Junta de Govern, la concessi贸 d’aquestes ajudes aconseguir脿 un import total de quasi 85.000 euros, que es pagaran mensualment al llarg del curs escolar a cada centre infantil. Amb aquest nou procediment, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet “realitza un esfor莽 econ貌mic dotant l’ajuda de m茅s import i aconsegueix agilitzar els tr脿mits a la ciutadania”, ha dit Encarna Ribes, qui ha subratllat “la ferma posici贸 d’aquest govern cap a una Educaci贸 de qualitat, per considerar-la com el principal recurs social que tenim per a treballar per la igualtat social a Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.