fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda concedeix 88.000€ en ajudes per a les escoles i centres educatius infantils

L’Ajuntament d’Onda concedeix 88.000€ en ajudes per a les escoles i centres educatius infantils

Este any la subvenció de l’ajuntament ha augmentat 3.000€ respecte a l’any anterior.

L’Ajuntament d’Onda ha publicat els 88.000€ destinats a subvencionar escoles i centres educatius infantils que realitzen programes esportius i culturals per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. D’esta manera, es descomptarà 50€ de les quotes mensuals a les famílies, des de setembre 2017 fins juliols 2018, amb fills que assisteixen a escoles infantils autoritzades per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, de la Generalitat Valenciana i que estan inscrites en la Guia de Centres de la Generalitat Valenciana. Esta quantitat ha augmentat respecte a l’any anterior en 3.000€, la regidora d’Educació d’Onda, Encarna Ribes explica que “volem arribar al màxim de persones que necessiten estes ajudes, ja que l’objectiu d’este govern és no deixar-se a ningú pel camí, perquè entre totes i tots fem Onda”.

Els requisits per a rebre esta ajuda són que el xiquet o xiqueta estiga empadronat en Onda i que algú dels seus pares o tutors legals, també estiga empadronat almenys 3 anys en la localitat els últims 5 anys. Encara que podran estar exempts les persones que tinguen necessitat social urgent. Per part dels centres educatius, estos hauran d’estar al dia en el compliment de les seues obligacions tributàries i enfront de la Seguretat Social, perquè es puga concedir esta subvenció. Encarna Ribes afirma que “esta ajuda suposa un gran esforç per a l’Ajuntament que, a pesar de la situació econòmica, hem aconseguit fer créixer la quantia. L’educació és un servei fonamental per a la societat i tractem que siga de qualitat i accessible per a totes i tots els onders”.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies, a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la seua convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, mentre que el termini per a resoldre el procediment no podrà excedir els sis mesos des de la data de publicació de la present convocatòria en el BOP i les persones sol·licitants podran fer les al·legacions que consideren oportunes. En el tauler d’anuncis de l’ajuntament i en la pàgina web de l’Ajuntament d’Onda es pot trobar més informació al respecte, a més de les bases.

Leave a Reply

Your email address will not be published.