fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda destina 29.000 euros a dinamitzar el comer莽 local

L’Ajuntament d’Onda destina 29.000 euros a dinamitzar el comer莽 local

L’alcalde Ximo Huguet signa un conveni amb l’associaci贸 Onda Centre Comercial per fomentar el comer莽 local i ajudar a modernitzar i professionalitzar la seua gesti贸.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel tinent d’alcalde de Dinamitzaci贸 Econ貌mica del consistori, 脕ngel Badenas, ha signat un conveni de col路laboraci贸 entre l’Ajuntament i l’Associaci贸 Onda Centre Comercial per a recolzar i desenvolupar el comer莽 en el municipi. “Especialment es pret茅n fomentar la dinamitzaci贸 i promoci贸 del comer莽 local, aix铆 com la modernitzaci贸 i professionalitzaci贸 de la gesti贸 d’Onda Centre Comercial”, ha destacat l’alcalde.

Aix铆 mateix, gr脿cies a l’aportaci贸 de 29.000 euros de l’Ajuntament d’Onda, l’associaci贸 podr脿 planificar i aconseguir fins m茅s amplis de divulgaci贸 i pr脿ctica del comer莽 amb garanties d’猫xit. De la mateixa manera, Huguet ha assegurat que es tracta d’un conveni fonamental ja que, a trav茅s d’aquesta associaci贸 es promou el comer莽 i es duen a terme accions dissenyades i aprovades en el pla de dinamitzaci贸 comercial amb l’objectiu d’estimular les vendes en els establiments del municipi. “Des de l’Ajuntament valorem molt l’esfor莽 que fan els comer莽os d’Onda i per a l’equip de govern 茅s prioritari seguir recolzant-los”, ha destacat l’alcalde, qui aposta per “concretar uns serveis rec铆procs entre l’Ajuntament i l’associaci贸 que agrupa a la majoria de comer莽os locals a fi d’un millor aprofitament dels recursos”.

Amb la firma d’aquest conveni, l’agrupaci贸 d’empresaris es compromet a participar en les campanyes de promoci贸 del comer莽 local que duga a terme l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar la imatge dels establiments comercials i la sostenibilitat mediambiental, en concret en la Fira de Sant Miquel i el Mercat de Nadal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.