fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda publica el calendari fiscal per a 2020 que recull la major baixada d’impostos de la hist貌ria

L’Ajuntament d’Onda publica el calendari fiscal per a 2020 que recull la major baixada d’impostos de la hist貌ria

L’IBI passa al 0,69% i els habitatges que usen energia solar tenen un descompte del 20% i fins del 90% per a fam铆lies nombroses.

L’Ajuntament d麓Onda ha publicat la Guia Fiscal 2020 on s’informa sobre els terminis i m猫todes de pagament dels tributs municipals per a enguany, aix铆 com dels sistemes especials de pagament i de les bonificacions. Cal destacar que este per铆ode fiscal recull la major baixada d’impostos de la hist貌ria d’Onda, ja que els ciutadans d’Onda estalviaran, tenint en compte tamb茅 l’煤ltima revisi贸 cadastral, un total de 4,6 milions d’euros en impostos, passant de pagar m茅s de 18,2 milions recaptats en 2019 a una previsi贸 de 13,6 milions d’euros.

Este hist貌ric estalvi prov茅 de la reducci贸 de l’IBI del 0,72% al 0,69% aix铆 com d’altres bonificacions per als habitatges que usen energia solar, del 20%, o per a les fam铆lies nombroses, amb descomptes en l’impost de fins al 90%, segons el nombre de fills. Tal com va anunciar l’alcaldessa, Carmina Ballester, la revoluci贸 fiscal continuar脿 durant tota la legislatura, ja que per exemple l’IBI s’establir脿 al 0,61% en 2022, que suposa una reducci贸 del 15% respecte a 2019.

En la Guia, publicada tant en la web de l’Ajuntament com en mitjans de comunicaci贸 locals i disponible en depend猫ncies municipals, s’establix de forma detallada el per铆ode de cobrament dels tributs municipals i dels gestionats per la Diputaci贸 de Castell贸. A m茅s, tamb茅 s’explica als ve茂ns la possibilitat de fraccionar en dues quotes l’IBI, les bonificacions especials per a fam铆lies nombroses o habitatges que aposten per l’energia solar i els diferents m猫todes de pagament, b茅 de manera telem脿tica o en les entitats banc脿ries.

El regidor d’Hisenda i Ocupaci贸, Salvador Aguilella, ha apuntat que “treballem per a fer m茅s f脿cil el dia a dia dels nostres ve茂ns, i aix貌 passa per abaixar els impostos per a alleujar l’economia de fam铆lies i empreses i afavorir noves inversions que generen riquesa i ocupaci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.