fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament inverteix 300.000 euros per realitzar reparacions en tots els col路legis de Castell贸

L’Ajuntament inverteix 300.000 euros per realitzar reparacions en tots els col路legis de Castell贸

El Pla Integral de Reformes engegat per la Regidoria d’Educaci贸 el passat mes de juny ha perm茅s escometre quasi 600 actuacions.

L’Ajuntament de Castell贸, gr脿cies al treball conjunt de la Regidoria d’Educaci贸, dirigida per Enric Porcar, i de la Regidoria d’Ordenaci贸 del Territori, amb Rafa Sim贸 al capdavant, ha escom茅s des del passat mes de juny fins avui un total de 582 actuacions per a reparar i condicionar les instal路lacions de tots els col路legis de la ciutat.

El Pla Integral de Reformes es va iniciar el passat mes de juny despr茅s de les “grans defici猫ncies i l’evident aband贸 dels col路legis que trob脿rem en accedir al Govern. Castell贸 t茅 40 escoles p煤bliques i moltes d’elles s贸n ja edificis antics, en els quals detectem des del primer dia una preocupant falta de manteniment”, ha manifestat el regidor d’Educaci贸. Per aquesta ra贸, “hem realitzat prop de 600 actuacions en tots els col路legis de la ciutat per a reparar i condicionar les seues instal路lacions. Per a a莽貌, l’Ajuntament ha arribat a invertir uns 300.000 euros”.

Les actuacions m茅s habituals es poden dividir en cinc tipologies: pintura de fa莽anes i parets; lampisteria, amb reparacions en aixetes, cisternes, fonts, calderes i radiadors; serralleria, amb reparacions de persianes, portes, closos, panys o cristalls; les d’electricitat, fonamentalment amb substituci贸 de llumin脿ries, reparaci贸 de preses de corrent i reparaci贸 i adequaci贸 dels quadres el猫ctrics segons la normativa actual; i actuacions d’obra de paleta, amb reparaci贸 de taulells i rajoles trencades, paviments discontinus, goteres, o escantells.

La totalitat de col路legis de la ciutat de Castell贸 s’han pogut beneficiar d’aquest Pla Integral de Reformes, realitzant una mitjana de 14 actuacions per col路legi i una inversi贸 de 7.500 鈧 en cadascun d’ells. El col路legi en el qual m茅s actuacions s’han realitzat ha sigut el Censal, amb un total de 33; mentre que el Vicent Marz脿 i el Gaet脿 Huguet han sigut els col路legis en els quals m茅s diners s’han invertit.

Des de la Regidoria d’Educaci贸 s’ha realitzat un gran esfor莽 engegant aquest Pla Integral de Reformes perqu猫 “els xiquets i xiquetes de Castell贸 puguen tenir les instal路lacions dels seus col路legis en les millors condicions possibles”, ha apuntat Porcar.

A m茅s, cal recordar que el Pla Integral de Reformes seguir脿 actiu durant tot l’any, de manera que s’aniran escometent xicotetes actuacions de reparaci贸 i condicionament en els col路legis de Castell贸 a mesura que els mateixos ho vagen necessitant i comunicant a la Regidoria d’Educaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.