fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament ofereix una confer猫ncia oberta a la ciutadania per a explicar els pressupostos

L’Ajuntament ofereix una confer猫ncia oberta a la ciutadania per a explicar els pressupostos

Dimecres que ve 17 de febrer Enric Nomded茅u i Toni Lorenzo donaran a con猫ixer en qu猫 es gasten els diners dels contribuents.

L’Ajuntament de Castell贸 realitzar脿 dimecres que ve 17 de febrer una confer猫ncia oberta a tota la ciutadania per a explicar la gesti贸 econ貌mica municipal, amb seguiment dels indicadors de benestar.

Aix铆, el vicealcalde, Enric Nomded茅u, i el regidor de Gesti贸 Municipal, Antonio Lorenzo, explicaran als castellonencs el gruix dels pressupostos municipals, aix铆 com en qu猫 gasta el Consistori els diners que aporten els contribuents. La cita tindr脿 lloc dimecres que ve a partir de les 19.00 hores en el Sal贸 d’Actes de l’Edifici de Quatre Cantons (Carrer Enmig, 82).

D’aquesta manera, el Govern Municipal compleix amb un m茅s dels seus compromisos del Programa de Govern que estableix que “es facilite l’acc茅s a la ciutadania a les dades pressupost脿ries”, realitzant una “audi猫ncia p煤blica anual on es rendisca compte de la gesti贸 econ貌mica municipal”.

El propi vicealcalde ha manifestat que “amb aquesta confer猫ncia pretenem potenciar i evidenciar dos dels nostres m脿xims compromisos al capdavant de l’Ajuntament de Castell贸: la transpar猫ncia i la participaci贸 ciutadana; 茅s important posar tota la informaci贸 sobre el funcionament del Consistori a la disposici贸 de la ciutadania”.

Per la seua banda, Lorenzo ha destacat que “els ciutadans de Castell贸 tenen dret a saber i entendre d’on venen els diners que gestiona l’Ajuntament i, sobretot, saber en qu猫 es gasta i a quines pol铆tiques es destina el pressupost. A m茅s, amb aquesta confer猫ncia oberta a la ciutadania els donem la possibilitat de poder preguntar tots aquells dubtes que el pressupost municipal els genere, estarem encantats de solucionar-los”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.