fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora augmentar脿 les partides econ貌miques per a donar suport a les activitats del comer莽 i l’hostaleria

L’Alcora augmentar脿 les partides econ貌miques per a donar suport a les activitats del comer莽 i l’hostaleria

S’ampliar脿 un 100% la col路laboraci贸 amb les iniciatives del comer莽 i es crear脿 una partida de suport a les de l’hostaleria.

L’alcalde ha consensuat estes mesures amb l’Associaci贸 de Comer莽 i Serveis de l’Alcora (Acosal) i l’Associaci贸 d’Hostaleria i Turisme de la localitat (Hosturialc)

Falomir ha indicat que, paral路lelament, l’Ajuntament treballa en la planificaci贸 d’ajudes per a aut貌noms, pimes, comer莽os, serveis i establiments hostalers.

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat que l’Ajuntament augmentar脿 en un 100% la partida econ貌mica dirigida a potenciar les activitats del comer莽 local, que passar脿 de 9.000 a 18.000 鈧.

Aix铆 mateix, el primer edil ha informat que el consistori dotar脿 una partida pressupost脿ria de 18.000 鈧 per a donar suport a les iniciatives de l’hostaleria del municipi.

Estes mesures, consensuades amb l’Associaci贸 de Comer莽 i Serveis de l’Alcora (Acosal) i l’Associaci贸 d’Hostaleria i Turisme (Hosturialc), es faran efectives en la pr貌xima modificaci贸 de cr猫dit del pressupost municipal.

En els dos casos, part de l’ajuda es materialitzar脿 a trav茅s de la signatura de convenis amb estes associacions i una altra part es deixar脿 com a despesa corrent que l’Ajuntament destinar脿 a sufragar activitats i iniciatives que es duguen a terme per a impulsar el comer莽 i l’hostaleria en la localitat.

Falomir ha recordat que tots els anys el consistori rubrica un conveni de col路laboraci贸 amb l’associaci贸 del comer莽 “per貌 que amb la d’hostaleria no existia encara este acord”. Cal assenyalar que Hosturialc 茅s una associaci贸 de recent creaci贸, que es va posar en marxa a la fi de l’any passat.

“En este temps, ha demostrat ser una associaci贸 molt activa i emprenedora, igual que la del comer莽. Ambdues organitzen i desenvolupen al llarg de l’any iniciatives molt atractives i beneficioses per als comer莽os, bars, restaurants, pubs, etc. de l’Alcora”, ha destacat l’alcalde.

D’altra banda, Falomir ha explicat que, paral路lelament a esta mesura, l’Ajuntament est脿 treballant en la planificaci贸 d’ajudes dirigides a emprenedors, pimes, comer莽os i establiments hostalers.

El primer edil ha subratllat que “el teixit hostaler, comercial i de serveis d贸na vida al nostre poble, s贸n motors necessaris i indispensables a l’Alcora”. Tamb茅 s贸n -continua- uns dels sectors “m茅s perjudicats” per la crisi del Covid-19, pel que “secundar-los 茅s ara m茅s necessari que mai”.

“Des de l’Ajuntament tenim clar que lluitarem al costat d’ells i ja estem treballant tamb茅 en un pla per a dinamitzar l’Alcora al m脿xim quan tot a莽貌 passe i siga possible”, ha concl貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.