fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora incrementa un 20% el pressupost per a la contractaci贸 directa de persones aturades

L’Alcora incrementa un 20% el pressupost per a la contractaci贸 directa de persones aturades

La junta de govern ha aprovat les bases del Pla d’Ocupaci贸 Social del 2017, dirigit a persones aturades de llarga durada en situaci贸 de vulnerabilitat social i laboral

La junta de govern local de l’Ajuntament de l’Alcora ha aprovat les bases del Pla d’Ocupaci贸 Social del 2017. Un pla per al qual, com destaca la regidora d’Ocupaci贸, Nuria S谩nchez, “s’ha incrementat quasi un 20%, arribant enguany als 197.000 鈧”.

La finalitat 茅s dur a terme contractes de treball d’inter猫s social per a la realitzaci贸 de tasques que afecten serveis p煤blics essencials o execuci贸 d’obres i serveis d’inter猫s general i social.

Concretament, l’Ajuntament preveu la contractaci贸 de 40 persones a trav茅s de 4 brigades d’ocupaci贸, una m茅s que l’any passat, que se succeiran al llarg de l’any. Cadascuna d’elles estar脿 integrada per 10 treballadors i desenvoluparan diferents projectes beneficiosos per al municipi.

La regidora d’Ocupaci贸 explica que “es mantenen les millores introdu茂des l’any passat, entre elles, la inclusi贸 d’una part formativa, amb l’objectiu de millorar les condicions d’ocupabilitat dels participants”. D’aquesta manera “el primer mes es combinar脿 formaci贸 i treball”.

El pla est脿 dirigit a persones aturades de llarga durada en situaci贸 de vulnerabilitat social i laboral. “Tindran prefer猫ncia en la contractaci贸 les persones aturades pertanyents a fam铆lies sense ingressos”, ressalta S谩nchez.

La selecci贸 es realitzar脿 mitjan莽ant la presentaci贸 al Servef de les corresponents ofertes d’ocupaci贸 i, posteriorment, entre els candidats remesos pel Servef, la comissi贸 de valoraci贸 procedir脿 a baremar la documentaci贸 presentada d’acord als criteris establits en les bases.

Leave a Reply

Your email address will not be published.