fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’empresa de recollida de brossa retornar脿 750.000 euros a l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸

L’empresa de recollida de brossa retornar脿 750.000 euros a l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸

Fovasa ha invertit m茅s d’1.500.000 euros des de 2016 en la renovaci贸 dels camions i la maquin脿ria, com exigia el contracte.

L’empresa que presta el servei de recollida de brossa i neteja vi脿ria, Fovasa (antiga Secopsa), retornar脿 a l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 750.000 euros per incompliments del contracte. A m茅s es retiren tots els processos judicials pendents, que han llastrat econ貌micament les arques municipals en els 煤ltims anys, tal com han explicat l’alcaldessa, Tania Ba帽os, i els tinents d’alcalde, Antoni Llorente i Fernando Dar貌s, en un acte p煤blic.

Este acord 茅s “la soluci贸 a quasi 10 anys de problemes” amb l’empresa, des que el PP va privatitzar el servei en 2009. Aix铆, est 茅s “un dels dies m茅s importants de la legislatura” encara que “no hauria de ser-ho, perqu猫 l’empresa hauria d’haver-se guanyat cada euro que se li ha pagat”. En este sentit, amb la devoluci贸 de 750.000 euros “els vallers i valleres no solament recuperem els diners, sin贸 tamb茅 la dignitat del servei”.

Des de 2016 Fovasa ha invertit m茅s d’1.500.000 euros en la renovaci贸 dels camions i maquin脿ria, com exigia el contracte. Aix铆, l’empresa ha adquirit 4 m脿quines, 20 carros de neteja, 5 camions, utensilis per netejar contenidors i dues furgonetes. I s’han augmentat considerablement les hores de treball, en passar de 56.552 hores en 2015 a 68.320 en 2017.

Este acord que es portar脿 al pr貌xim ple ordinari (29 de maig) t茅 tots els informes a favor dels m脿xims funcionaris de l’Ajuntament, en contraposici贸 a la gesti贸 anterior en la qual ” l’exalcalde 脫scar Clavell va signar unes factures amb els informes dels t猫cnics en contra”, la qual cosa va portar “fins i tot a estar imputat”.

Amb la seua signatura “arreglem el passat i mirem al futur”. Per a a莽貌 immediatament s’iniciar脿 el treball per a “seguir millorant el servei que es presta en la ciutat”, amb la cerca de solucions “al problema dels voluminosos en la via p煤blica”, la implantaci贸 dels contenidors de mat猫ria org脿nica o la construcci贸 per part de l’empresa d’unes instal路lacions esportives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.