fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Llencen subvencions per a dinamitzar el comer莽 local a Sagunt

Llencen subvencions per a dinamitzar el comer莽 local a Sagunt

El termini per la presentaci贸 de sol路licituds finalitzar脿 el 30 de setembre de 2020.

La regidoria de Comer莽 i Mercats informa de l’obertura de la convocat貌ria de subvencions al comer莽 de Sagunt per a la promoci贸 i dinamitzaci贸 del comer莽 local per import de 31 000 鈧. Despr茅s de la publicaci贸 en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia de Val猫ncia, el termini de presentaci贸 de sol路licituds estar脿 obert fins al dimecres 30 de setembre de 2020.

Mitjan莽ant l’ordenan莽a aprovada pel Ple de l’Ajuntament de Sagunt el 31 de maig de 2016, es van aprovar les bases reguladores de la convocat貌ria d’estes subvencions. La convocat貌ria d’enguany t茅 com a objectiu promoure i col路laborar amb el finan莽ament de tots aquells projectes impulsats per les associacions de comerciants de Sagunt que consistisquen en la realitzaci贸 d’esdeveniments o activitats que tinguen per objecte la promoci贸 i dinamitzaci贸 del comer莽 de proximitat, i, per conseg眉ent, la reducci贸 de la fugida de despesa a altres localitats o altres formes de distribuci贸 comercial.

Esta convocat貌ria 茅s en r猫gim de concurr猫ncia competitiva i est脿 destinada a entitats associatives professionals amb car脿cter comercial sense 脿nim de lucre, constitu茂des per empresaris del sector comercial amb establiment fix que desenvolupen les seues activitats en el municipi de Sagunt.

Per a calcular l’import de les subvencions a concedir, es procedir脿 a repartir una quantitat fixa de 1202,02 euros del cr猫dit disponible, i la resta de cr猫dit es repartir脿 entre totes les entitats associatives proporcionalment a la puntuaci贸 total obtinguda. La subvenci贸 no podr脿 superar el 50% del cost de l’activitat subvencionada.

La regidora de Comer莽 i Mercats, Gloria Parra, ha explicat que esta convocat貌ria de subvencions 芦complix amb els objectius i compromisos assumits en el Consell Assessor de Comer莽禄. Parra ha assegurat que estes subvencions dotades amb 31 000 euros, 芦estan destinades a donar suport a les actuacions que emanen de les associacions de comerciants que tendixen a dinamitzar el comer莽 de proximitat禄. Per este motiu, la regidora ha animat a totes les associacions de comerciants al fet que es posen en contacte amb el departament si tenen algun tipus de dubte i els ha instat a rebre este tipus de subvencions per a dinamitzar i fer costat al comer莽 local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.