fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Llencen subvencions per a dinamitzar el comerç local a Sagunt

Llencen subvencions per a dinamitzar el comerç local a Sagunt

El termini per la presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 de setembre de 2020.

La regidoria de Comerç i Mercats informa de l’obertura de la convocatòria de subvencions al comerç de Sagunt per a la promoció i dinamització del comerç local per import de 31 000 €. Després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de València, el termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dimecres 30 de setembre de 2020.

Mitjançant l’ordenança aprovada pel Ple de l’Ajuntament de Sagunt el 31 de maig de 2016, es van aprovar les bases reguladores de la convocatòria d’estes subvencions. La convocatòria d’enguany té com a objectiu promoure i col·laborar amb el finançament de tots aquells projectes impulsats per les associacions de comerciants de Sagunt que consistisquen en la realització d’esdeveniments o activitats que tinguen per objecte la promoció i dinamització del comerç de proximitat, i, per consegüent, la reducció de la fugida de despesa a altres localitats o altres formes de distribució comercial.

Esta convocatòria és en règim de concurrència competitiva i està destinada a entitats associatives professionals amb caràcter comercial sense ànim de lucre, constituïdes per empresaris del sector comercial amb establiment fix que desenvolupen les seues activitats en el municipi de Sagunt.

Per a calcular l’import de les subvencions a concedir, es procedirà a repartir una quantitat fixa de 1202,02 euros del crèdit disponible, i la resta de crèdit es repartirà entre totes les entitats associatives proporcionalment a la puntuació total obtinguda. La subvenció no podrà superar el 50% del cost de l’activitat subvencionada.

La regidora de Comerç i Mercats, Gloria Parra, ha explicat que esta convocatòria de subvencions «complix amb els objectius i compromisos assumits en el Consell Assessor de Comerç». Parra ha assegurat que estes subvencions dotades amb 31 000 euros, «estan destinades a donar suport a les actuacions que emanen de les associacions de comerciants que tendixen a dinamitzar el comerç de proximitat». Per este motiu, la regidora ha animat a totes les associacions de comerciants al fet que es posen en contacte amb el departament si tenen algun tipus de dubte i els ha instat a rebre este tipus de subvencions per a dinamitzar i fer costat al comerç local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.