fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco anuncia que el Consell ha redu茂t el seu deute amb Castell贸 en prop de 6,4 milions d’euros

Marco anuncia que el Consell ha redu茂t el seu deute amb Castell贸 en prop de 6,4 milions d’euros

L’alcaldessa mostra la seua satisfacci贸 perqu猫 la Generalitat est脿 complint els seus compromisos amb la ciutadania de Castell贸.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha anunciat que la Generalitat Valenciana ha redu茂t el seu deute amb l’Ajuntament de Castell贸 en concepte de subvencions en prop de 6,4 milions d’euros des que al juliol de l’any passat canvi茅s el govern auton貌mic. Marco ha explicat que a data de 30 de juny de 2015, la Generalitat havia de 8.808.181,37 euros al consistori, una xifra que s’ha vist notablement redu茂da, de manera que en l’actualitat el deute ascendeix tan sols a 2.427.960,72 euros.

L’alcaldessa ha mostrat la seua satisfacci贸 perqu猫 “el nou Consell, amb el president Ximo Puig al capdavant, est脿 complint amb els seus compromisos amb Castell贸”. “El passat mes de setembre, el president va visitar la nostra ciutat i es va comprometre a pagar el deute hist貌ric que la Generalitat mant茅 amb el consistori des de fa anys, i aix铆 ho est脿 fent禄 ha afirmat Marco. En aquest sentit, la primera edil ha recordat que els 8,8 milions d’euros corresponien fonamentalment, a les obres de remodelaci贸 del Gaet脿 Huguet i a la rehabilitaci贸 de l’antic edifici d’Hisenda a la pla莽a Hort dels Corders a m茅s d’altres programes i inversions, que en alguns casos arrossegaven impagaments des de l’exercici de 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.