fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco defensa “la innovaci贸 i el talent per a recuperar la puixan莽a del sector cer脿mic”

Marco defensa “la innovaci贸 i el talent per a recuperar la puixan莽a del sector cer脿mic”

L’alcaldessa assegura que “Qualicer 茅s el f貌rum perqu猫 la ind煤stria s’enfortisca i recupere el dinamisme”.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha apel路lat avui “a la innovaci贸 i al talent per a ajudar a les empreses a recuperar la puixan莽a que va tenir fins fa solament uns anys” durant la presentaci贸 oficial, avui, de Qualicer 2016, XIV Congr茅s Mundial de Qualitat del Taulell i el Paviment Cer脿mic, que s’ha celebrat en la Cambra de Comer莽 de Castell贸.

Marco ha defensat que “un dels 脿mbits rellevants per al desenvolupament industrial 茅s, sens dubte, el de la innovaci贸. El futur de la cer脿mica passa, s铆 o s铆, per la millora permanent, la incorporaci贸 de noves tecnologies a la gesti贸 i a la producci贸, les noves oportunitats de desenvolupament, el foment del talent i el coneixement… S贸n els reptes del present per a guanyar aqueix futur que volem que siga esperan莽ador”.

L’aposta per la innovaci贸 茅s decisiva i per a莽貌 t茅 tant sentit un f貌rum de les caracter铆stiques de Qualicer, ha defensat l’alcaldessa. “Ac铆 es donen els passos en el bon sentit perqu猫 la ind煤stria s’enfortisca i recupere el dinamisme. Els moments d’estancament causats per la crisi han de servir per a recompondre forces i dotar a la cer脿mica de l’impuls necessari per a conquistar el futur”, segons Amparo Marco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.