fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco destaca la repercussi贸 econ貌mica que tindr脿 l’arribada de la Vuelta Ciclista a la ciutat de Castell贸

Marco destaca la repercussi贸 econ貌mica que tindr脿 l’arribada de la Vuelta Ciclista a la ciutat de Castell贸

L’alcaldessa i el regidor d’Esports assisteixen a la presentaci贸 nacional d’aquest esdeveniment esportiu.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco,i el tinent d’alcaldia d’Esports, Enric Porcar, han participat en la presentaci贸, a nivell nacional, de laVuelta Ciclista a Espanya. En 2016, la Vuelta Ciclista romandr脿 tres dies en la prov铆ncia de Castell贸, del 5 al 7 de setembre, amb el desenvolupament de dues etapes esportives i una jornada descans.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha destacat que “la ciutat de Castell贸 es considera afortunada de ser aliada en una de les etapes de la Volta i des del Govern Local anem a oferir tota la col路laboraci贸 perqu猫 la Volta siga un nou 猫xit”. En aquest sentit, Marque ha indicat que “l’Ajuntament de Castell贸 vol expressar la seua satisfacci贸 per tornar a formar part d’un esdeveniment esportiu de primera magnitud que, a m茅s, t茅 importants repercussions econ貌miques per a la ciutat. La Volta 茅s una oportunitat per a donar a con猫ixer tots els atractius de la ciutat de Castell贸, 茅s una finestra per a promocionar els nostres valors i la potencialitat d’una ciutat que vol fer del turisme un dels seus grans eixos econ貌mics. Un objectiu que aconseguirem gr脿cies a la col路laboraci贸 entre institucions”.

La presentaci贸 d’avui, en la qual s’han donat cita importants autoritats pol铆tiques de tota Espanya, aix铆 com una destacada representaci贸 del m贸n de l’esport, tamb茅 ha servit perqu猫 Marco i Porcar inicien els contactes amb els organitzadors per a donar tota la promoci贸 possible a la ciutat de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.