fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 300 persones participen en la primera edici贸 dels pressupostos participatius de Vilafam茅s

M茅s de 300 persones participen en la primera edici贸 dels pressupostos participatius de Vilafam茅s

Ara els ve茂ns hauran de decidir entre 10 actuacions per invertir el 2017.

L’Ajuntament de Vilafam茅s ha iniciat la segona fase dels pressupostos participatius. Durant octubre, a trav茅s de la p脿gina web i de les urnes instal路lades als edificis p煤blics i comer莽os de la localitat, s’han recollit les propostes dels ve茂ns. Han estat m茅s de 140 diferents. M茅s de 300 ve茂ns han participat, fet que ha destacat el regidor de Participaci贸 Ciutadana, Pablo Juan qui ha remarcat que “es tracta d’una quarta part dels votants de Vilafam茅s, cosa que ens ha sorpr猫s gratament”.

Entre les idees presentades l’Ajuntament ha seleccionat les 10 que es poden ajustar al pressupost que es destina. Algunes no es poden executar pel seu cost i en alguns casos ja es troben en els pressupostos o previsions del consistori. Pablo Juan ha destacat “el sentit com煤 i la responsabilitat dels ciutadans que han aportat idees constructives”.

Una vegada recopilades les idees ara els ciutadans poden votar quin prefereixen. Per a aix貌 poden dipositar una papereta en les urnes situades a l’oficina de turisme ia l’Ajuntament. El termini finalitza el proper 30 de novembre. En la votaci贸 hi poden participar els majors de 16 anys. Per votar caldr脿 el DNI per evitar que es dupliquen els vots.

Un ecoparc, la millora del senyal de r脿dio i TV, la revisi贸 del mobiliari urb脿, la millora de les instal路lacions de la biblioteca, la creaci贸 d’una b脿scula municipal, el condicionament de la pineda del cementiri, la millora de la pista poliesportiva, un corro per bous i grades, la rehabilitaci贸 del cementiri i la instal路laci贸 de pivots autom脿tics per millorar la circulaci贸 al nucli antic s贸n les deu idees que s’han plantejat els ve茂ns en aquest proc茅s participatiu. El 7 de desembre es donar脿 a con猫ixer la proposta m茅s votada. Per dur-la a terme es destinaran 26.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.