fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner activarà el dilluns 10 milions d’euros com a part de la inversió històrica més gran de la Diputació en els pobles

Moliner activarà el dilluns 10 milions d’euros com a part de la inversió històrica més gran de la Diputació en els pobles

El Govern Provincial agilita amb açò l’II Pla Castelló 135 per a ajudar als ajuntaments al fet que porten avance els seus projectes.

La Diputació aprovarà dilluns que ve 24 de setembre en Ple extraordinari i urgent 10 dels 12,4 milions d’euros d’inversió prevista en el seu II Pla Castelló-135 amb tal d’agilitar esta actuació i facilitar als ajuntaments que ja han presentat tota la documentació que puguen iniciar la part administrativa i licitació de les obres previstes. El Govern Provincial agilitarà amb açò este segon Pla Castelló-135 i materialitzarà el pla inversor més gran de la seua història en els pobles, ja que seran entre els dos plans un total de 24,8 milions d’euros els que arribaran a tots els municipis de la província, al que cal sumar els més de 2 milions dels Fons FEDER de patrimoni que va aprovar el Ple provincial de la passada setmana.

Així ho ha anunciat el president de la Diputació, Javier Molilner, qui ha assegurat que “som aliats dels nostres ajuntaments i volem ajudar-los a agilitar els projectes que preveuen realitzar amb esta important injecció inversora. En multiplicar per dos el Pla Castelló 135, multipliquem les inversions, els serveis i les oportunitats per a tots els nostres pobles i durem a terme el major pla inversor municipalista de la història d’este Govern. Una inversió que retorna directament en el territori, perquè el 100% dels recursos són destinats a generar valor per a la província de Castelló i ho fem de la mà dels ajuntaments”.

No obstant això, el president ha recordat que la inversió restant, de més de dos milions d’euros s’aprovarà en Ple ordinari “per a incorporar als municipis que estan esmenant la seua documentació”.

I és que la inversió anunciada pel president Moliner s’articula perquè tinga un gran impacte en el territori. “Esta inversió històrica permetrà consolidar i ampliar el treball de molts autònoms i xicotetes empreses, moltes d’estes inversions en municipis són catalitzadores de l’activitat econòmica municipal”.

Cal recordar que els 12,4 milions d’euros del segon Pla Castelló-135 provenen del superàvit del Govern Provincial, que es destinarà a millorar les oportunitats en tots els municipis de la província.

Leave a Reply

Your email address will not be published.