fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella crea la borsa de personal per a realitzar serveis d’ajuda a domicili

Morella crea la borsa de personal per a realitzar serveis d’ajuda a domicili

Els interessats en inscriure’s a aquesta borsa ho han de fer de manera presencial a les oficines d’AODL de l’ajuntament.

Morella crea una borsa de personal per a realitzar serveis d’ajuda a domicili. Es tracta de renovar la base de dades que disposa l’ajuntament per a les persones que treballen amb la gent gran o amb mobilitat reduïda. D’aquesta manera es pretén actualitzar la borsa i tindre controlades les feines necessàries, així es podran coordinar els treballs per a que els perfils laborals s’adapten a les necessitats de la gent que demanda el servei.

La regidora de Benestar Social, Malú Blasco, ha destacat que “es tracta de tenir una borsa actualitzada i saber qui està disponible i quines tasques realitza, d’aquesta manera les persones interessades han de proporcionar totes les dades possibles. Així, és important saber l’horari de disponibilitat o la mobilitat que tenen els treballadors”. L’edil ha recordat que “es tracta d’un projecte destinat a la gent gran que necessita diferents perfils. Així, des de l’ajuntament volem coordinar les persones disponibles amb les que ho necessiten i donar el millor servei a aquells que ho necessiten”.

La borsa de personal per a realitzar serveis d’ajuda a domicili té l’objectiu de posar en contacte a les persones que realitzen aquestes feines i les persones que viuen soles, gent major o amb mobilitat reduïda que necessiten ajuda per a realitzar algunes tasques de casa. Així, amb una base de dades actualitzada, “és dóna un servei més complet i adequat a cada cas” ha comentat Malú.

Les persones interessades en inscriure’s o renovar les dades de la borsa de treball ho han de fer de forma presencial a l’oficina de l’AODL de l’ajuntament de Morella. Aquesta es coordina amb les oficines de serveis socials i la regidoria de Benestar Social per a posar en contacte als treballadors o treballadores i a tots aquells que necessiten el servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.