fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules assigna una partida de 8.500 euros per a creu roja

Nules assigna una partida de 8.500 euros per a creu roja

脡s la primera vegada que es signa un conveni amb esta entitat per realitzar un projecte social conjunt

Nules ha dotat a Creu Roja d’una partida de 8.500 euros per a dur a terme un projecte social a escala local mitjan莽ant el qual es detecten les necessitats de la ciutadania i es donen els serveis socials escaients.

脡s la primera vegada que l’Ajuntament de Nules signa un conveni d’aquestes caracter铆stiques amb aquesta entitat per tal de millorar les actuacions en l’脿mbit de serveis socials.

Al respecte la Regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, explica que “amb aquest conveni evitem duplicar serveis, optimitzem recursos i millorem els serveis d’atenci贸 als usuaris donat que des de Creu Roja podran detectar les vertaderes car猫ncies dels ciutadans de Nules, per la qual cosa hem decidit incrementar la subvenci贸, al mateix temps que donar-li una major continu茂tat i contingut”.

En la signatura del conveni de col路laboraci贸 entre l’Ajuntament de Nules i Creu Roja de Nules han estat presents l’Alcalde Nules, David Garc铆a; la Presidenta del Comit猫 Provincial de Creu Roja Espanyola a Castell贸, Omayra Serrano; la Regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura i el President del Comit猫 Local de Creu Roja a Nules, Vicente Nebot.

El conveni signat 茅s per al present exercici de l’any 2017 per貌 es prorrogar脿 anualment. En definitiva, el que es pret茅n 茅s dur a terme un projecte en el qual es treballe dins del camp de les persones m茅s necessitades des del respecte a les peculiaritats de cadasc煤, fomentant la col路laboraci贸 i complementarietat amb la Regidoria de Serveis Socials per tal de donar major i millor servei a les persones m茅s desfavorides de la poblaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.