fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules no pujar脿 l鈥橧BI als ve茂ns com li proposa la Direcci贸 General de Cadastre

Nules no pujar脿 l鈥橧BI als ve茂ns com li proposa la Direcci贸 General de Cadastre

El Govern preveu pel pressupost del 2018 un augment de l’1,04 pel municipi.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Nules ha decidit no pujar als ve茂ns i a les ve茂nes l’Impost de B茅ns Immobles (IBI) tal com li proposa la Direcci贸 General de Cadastre. Aix铆 doncs, el coeficient d’actualitzaci贸 per al municipi de Nules dels valors cadastrals, que esta direcci贸 general preveia incorporar al projecte de Llei dels Pressuposts Generals de l’Estat per al 2018, 茅s de l’1,04.

“El Govern ens ha proposat actualitzar l’IBI a l’al莽a per貌, a l’igual que v脿rem fer en l’exercici anterior del 2017, la decisi贸 d’este equip de govern 茅s congelar este impost que afecta la poblaci贸. Per tant, hem comunicat a la Direcci贸 General de Cadastre la sol路licitud de no aplicaci贸 dels valors cadastrals dels b茅ns immobles urbans en el nostre terme municipal, dels coeficients que per al seu increment establisca a l’efecte de la Llei de Pressuposts Generals de l’Estat per a l’any 2018”, explica l’Alcalde de Nules i regidor d’hisenda, David Garc铆a.

Els ajuntaments poden demanar l’aplicaci贸 de coeficients d’actualitzaci贸 de valors cadastrals per a l’any 2018 de conformitat a l’article 32.2 del text de la Llei del Cadastre Immobiliari, aprovat per Real Decret Legislatiu 1/2004 de 5 de mar莽, una mesura que permet apropar els valors cadastrals al 50% del valor de mercat. “En el cas d’acollir-nos a esta mesura l’Ajuntament de Nules recaptaria m茅s per貌 seguirem amb l’IBI congelat per afavorir a la ciutadania”, destaca David Garc铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.