fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda estalviar脿 un 30% en els costos dels serveis t猫cnics d’urbanisme amb un nou sistema de contractaci贸

Onda estalviar脿 un 30% en els costos dels serveis t猫cnics d’urbanisme amb un nou sistema de contractaci贸

L’Ajuntament externalitza l’assist猫ncia t猫cnica en mat猫ria d’urbanisme i edificaci贸 per a reduir els costos i estalviar temps en tramitacions.

L’Ajuntament d’Onda reduir脿 els costos econ貌mics dels serveis t猫cnics d’urbanisme i edificaci贸 en un 30% i estalviar脿 com a m铆nim un 60% el temps de gesti贸 dels projectes. Aix貌 es deu al nou sistema de contractaci贸 que ha posat en marxa l’Ajuntament d’assist猫ncia t猫cnica per a enginyeria i arquitectura, que ha guanyat per concurs p煤blic l’enginyeria valenciana Vielca Enginyers.

D’esta manera, a partir d’ara ja no ser脿 necessari licitar cada treball de manera individual, amb l’evident benefici que suposa per al consistori i els ciutadans d’Onda en optimitzar els recursos per a esta tasca, sin贸 que ser脿 l’equip d’especialistes que posa l’empresa a la disposici贸 d’Onda, entre 10 i 12 professionals experts en enginyeria, arquitectura, delineaci贸 i topografia, els qui s’encarreguin de la redacci贸 de projectes i direcci贸 d’obra d’edificis i urbanitzacions situats en el terme municipal.

Sobre este tema, l’edil d’Ordenaci贸 del Territori i Habitatge, Juan L贸pez, ha manifestat que “amb este sistema millorem l’efici猫ncia en la gesti贸 en evitar licitar cada projecte de manera individual i optimitzem al m脿xim els recursos municipals. Amb esta mesura els t猫cnics de l’Ajuntament poden destinar els recursos i el temps de gesti贸 que suposa cada projecte a escometre altres prioritats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.