fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda invertir脿 en 2017 quasi 3 milions d’euros a millorar la ciutat

Onda invertir脿 en 2017 quasi 3 milions d’euros a millorar la ciutat

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda que lidera l’alcalde Ximo Huguet invertir脿 en aquest exercici quasi 3 milions d’euros en un pla d’accions destinades a millorar la ciutat.

En aquest cap铆tol d’inversions del Pressupost Municipal la principal aportaci贸 茅s la construcci贸 d’un nou pavell贸 esportiu que es destinar脿 a la pr脿ctica de la gimn脿stica i a altres modalitats, amb una inversi贸 de 800.000 euros, i la reurbanitzaci贸 del Centre Hist貌ric Protegit, per a la que es destinar脿 mig mili贸 d’euros a la seva recuperaci贸 i posada en valor.

Aix铆 mateix, fidels als seus compromisos amb els ciutadans, l’equip de govern continuar脿 treballant a executar el pla d’accions de millora de barris, amb 240.000 euros, i els Plans de Cooperaci贸 Provincial d’Obres i Serveis, amb 150.000 euros. 鈥淓s tracta d’actuacions de diferent calat i de gran repercussi贸 en la millora del dia a dia dels onders, centrades en la recuperaci贸 i millora d’espais, accessibilitat i seguretat鈥, ha confirmat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

D’altra banda, l’equip de govern ha reservat 350.000 euros a inversions de diferents projectes que els ve茂ns d’Onda han decidit. A trav茅s dels Pressupostos Participatius, els onders han proposat i decidit en qu猫 s’ha de gastar l’Ajuntament el seus diners, per la qual cosa en 2017 s’invertiran 100.000 euros a iniciar la primera fase de la Campaneta, altres 150.000 euros en les obres del Corredor Verd, 50.000 euros per a redactar el projecte del carril cicle-peatonal al Sitjar, i 50.000 euros per al projecte del Casal del Fira. A m茅s, despr茅s de l’acord amb Onda S铆 Se Puede, l’Ajuntament realitzar脿 m茅s campanyes informatives per a fomentar la participaci贸 dels onders en la seg眉ent edici贸 dels Pressupostos Participatius.

El de 2017 茅s el Pressupost m茅s consensuat de la hist貌ria i que s’ha pogut dur a terme amb la participaci贸, di脿leg i consens de tots els grups de la corporaci贸 municipal. 脡s per aix貌 que els comptes d’aquest exercici inclouen diferents propostes dels partits pol铆tics que conformen l’Ajuntament. Per exemple, s’adequar脿 una parcel路la per a la pernoctaci贸 de caravanes i es continuar脿 apostant per l’adquisici贸 de cases en el centre hist貌ric per a la convertir-les en habitatges socials, tal com va sol路licitar Ciutadans. Tamb茅, el consistori invertir脿 en la protecci贸 contra incendis, a petici贸 d’Onda S铆 Se Puede, i en obres per l’accessibilitat, a petici贸 de Comprom铆s. De la mateixa manera, tal com va sol路licitar el grup pol铆tic Comprom铆s, l’Ajuntament crear脿 en 2017 un centre d’interpretaci贸 de la Serra d’Espad脿 per al qual s’ha creat una partida de 68.000 euros. I a proposta del Partit Popular, s’iniciar脿 el projecte per a la canalitzaci贸 de la Rasa Sala i millora de pluvials.

Aquestes s贸n algunes de les accions que conformen les inversions del Pressupost i que aconseguixen l’11% dels comptes de 2017. En aquesta l铆nia, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha concl貌s dient que 鈥渆s tracta d’un Pressupost participatiu, pensat per a millorar la qualitat de vida de tots els onders, per貌, sobretot, 茅s un pressupost fruit del di脿leg i el consens, que compta amb aportacions de tots els grups pol铆tics i que segur ens far脿 cr茅ixer com a ciutat鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.