Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda invertirà més de 20.000 euros per a prevenir i sensibilitzar sobre la violència de gènere

Onda invertirà més de 20.000 euros per a prevenir i sensibilitzar sobre la violència de gènere

La secretaria d’Estat d’Igualtat concedeix a l’Ajuntament d’Onda els fons del Pacte d’Estat per a lluitar contra esta xacra.

L’Ajuntament d’Onda invertirà més de 20.000 euros en programes per a conscienciar i ajudar a erradicar la violència de gènere a Onda. Es tracta d’una subvenció concedida per la secretaria d’Estat d’Igualtat a l’Ajuntament d’Onda, en el marc dels fons del Pacte d’Estat contra la violència de gènere, amb l’objectiu de sumar a totes les administracions per a lluitar contra esta xacra.

Sobre este tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha subratllat que “el consistori treballarà a consciència perquè Onda siga una ciutat lliure de violència i exemple d’igualtat, llibertat i drets de les dones”.

Esta inversió ajudarà a millorar les Unitats de Suport en l’àmbit local i a la identificació de les víctimes de violència de gènere. Així com, assegurar qualsevol risc o desprotecció. També, servirà per a reforçar l’acció del Cos de Policia Local i els Punts de Trobada Familiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.