Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda sol·licita una bestreta a la Diputació per fer front a pagaments durant l’inici de 2018

Onda sol·licita una bestreta a la Diputació per fer front a pagaments durant l’inici de 2018

En la sessió plenària celebrada ahir s’ha aprovat sol·licitar a la Diputació una bestreta de 3 milions d’euros, com a avançament del qual Recaptació Provincial cobrarà dels impostos municipals d’Onda.

La regidora d’Hisenda Silvia Cerdà ha explicat que d’esta manera l’Ajuntament d’Onda podrà fer front als diferents pagaments durant l’inici d’any, ja que estos impostos es recapten durant el tercer i quart trimestre de l’exercici. “L’Ajuntament d’Onda, en l’exercici de les seues funcions durant tot l’any, ha de fer front a pagaments, tant de les nòmines dels treballadors com del pagament als proveïdors. Amb la finalitat d’evitar un possible desajustament a Tresoreria i com esta bestreta no suposa cap cost per al consistori, ja que els tipus d’interès estan al voltant de zero, hem sol·licitat este avançament d’acord a les nostres necessitats”, ha explicat Cerdà.

D’igual forma, la regidora d’Hisenda ha destacat que “al Pressupost de 2018 haurem de realitzar importants inversions per dur a terme els diferents projectes emmarcats als Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) i en les Ajudes a la Regeneració i Renovació Urbana (ARRU), per la qual cosa amb esta bestreta podrem avançar efectiu municipal a l’espera que les altres administracions ens reintegren la seua part corresponent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.