fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peniscola conclou el mes d’octubre amb un bon balanç del sector turístic

Peniscola conclou el mes d’octubre amb un bon balanç del sector turístic

L’excelent clima, el pont del Pilar, els grups i les vacances de a França han afavorit cupacions que han superat el 80% en el total del mes.

Després d’un estiu que ha registrat excel·lents xifres d’activitat turística en la localitat, l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç del mes d’octubre que culmina també amb dades positives per al sector.

L’excel·lent climatologia, els ponts amb els festius del dia 9 i 12 d’octubre a la Comunitat Valenciana i la resta del país, així com les vacances tardorenques en la veïna França han contribuït a mantenir les ocupacions hoteleres per sobre del 80% de mitjana al llarg de les diferents setmanes del mes.

Segons l’Agrupació d’Empresaris Turístics, la clau ha estat el nombre total de grups allotjats als hotels, que ha estat nombrós i notori als carrers de la ciutat en la qual no han deixat de veure’s diverses agrupacions visitant els llocs més emblemàtics de la destinació, fonamentalment en el Casc Antic.

A més, des de la patronal turística local s’ha destacat també l’existència d’operatives especials com la que ha allotjat Gran Hotel Peníscola que ha comptat amb més de 2500 participants i procedia d’Alcalá d’Henares. Pel que fa a la resta de grups, en el seu 80% són sèniors europeus, un col·lectiu que permet mantenir bones xifres d’ocupació també fora de la temporada alta.

La bona climatologia i l’excel·lent oferta patrimonial de la destinació contribueixen a tancar este tipus de contractacions al llarg de la tardor.

En l’oficina d’informació turística de la localitat, es tancarà el mes d’octubre amb una mitjana de 400 visites diàries, un total de més de 12.000 persones ateses al llarg de tot el mes.

En el cas de l’oferta hotelera, la pràctica totalitat de la destinació ha romàs oberta durant la primera quinzena i, aproximadament, el 60% de la mateixa al llarg de la segona quinzena, llançant xifres d’ocupació del 80% amb becs durant els ponts que han arribat a superar en molts establiments el 90%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.